Λίγο διάστημα πριν τη σπουδαία επιτυχία της συμμετοχής στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ιντιανάπολις ακόμα μία σημαντική διάκριση ήρθε για τον Απόστολο Παπαστάμο.

Ο Χανιώτης πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα λάβει μέρος στο 14ο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων, όπου επιλέχθηκε να είναι ο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής!

Η ενημέρωση του ΝΟΧ για τη σημαντική αυτή διάκριση:

Μία νέα πρόκληση περιμένει τον Απόστολο Παπαστάμο και μάλιστα ακριβώς πριν την πολύ μεγάλη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ιντιανάπολις των ΗΠΑ. Ο Χανιώτης πρωταθλητής πρόκειται να λάβει μέρος στο 14ο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων που θα διεξαχθεί στο Γκιόρ της Ουγγαρίας (23-30 Ιουλίου) και μάλιστα στην παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί από όλες τις εθνικές ομάδες, επιλέχθηκε ώστε να είναι ο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής!

Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη τιμή για τον Παπαστάμο, τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, αλλά και συνολικά την κοινωνία των Χανίων, καθώς είναι η πρώτη φορά που αθλητής του Ναυτικού Ομίλου θα έχει αυτή την σπάνια ευκαιρία.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Παπαστάμος θα αγωνιστεί στα 200μ. ύπτιο και 200 και 400μ. μικτή ατομική, στοχεύοντας στις καλύτερες δυνατές επιδόσεις.

Μαζί με τον Παπαστάμο, την αποστολή της ελληνικής ομάδας κολύμβησης συγκροτούν οι Κώστας Εγγλεζάκης, Σάββας Θώμογλου, Γεωργία Δαμασιώτη, Βασιλική-Μαρία Κιρτσόγλου και Αναστασία Μεντεκίδη.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook