Ένα νέο μέλος απαριθμεί η ποδοσφαιρική οικογένεια του Κισσαμικού, αφού όπως ανακοινώθηκε Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων αναλαμβάνει ο Λευτέρης Μπουζάκης.

Η κίνηση αυτή έγινε στα πλαίσια της περαιτέρω διοικητικής στελέχωσης και της μετακόμισης στα Χανιά, αφού ο άλλοτε πρωταθλητής της Άρσης Βαρών δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην πόλη, στον χώρο της χρυσοχοΐας.

Ο Μπουζάκης έχει πολυετή ενασχόληση και με το ποδόσφαιρο αφού έπαιξε αρκετά χρόνια στην ομάδα της γειτονιάς του, τη Δόξα Παχιανών (όπου διατέλεσε και παράγοντας), αλλά και σε Περιβόλια και Άρη Βουκολιών.

Η ανακοίνωση του Κισσαμικού αναφέρει τα εξής:

Μετά την απόφαση της διοίκησης του Κισσαμικού για μετακόμιση στα Χανιά έχει μπει σε εφαρμογή ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στα πλαίσια της περαιτέρω διοικητικής στελέχωσης στην οικογένεια του Κισσαμικού εντάχθηκε ένα νέο μέλος, ο Λευτέρης Μπουζάκης, που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στα Χανιά στον χώρο της χρυσοχοΐας και αναλαμβάνει καθήκοντα Υπευθύνου Δημοσίων Σχέσεων.

Ο κ. Μπουζάκης έχει πολυετή ενασχόληση με τον αθλητισμό, τόσο ως πρωταθλητής της Άρσης Βαρών και μέλος των Εθνικών ομάδων, όσο και ως ποδοσφαιριστής σε ερασιτεχνικές ομάδες των Χανίων, έχοντας διατελέσει και παράγοντας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook