Ο Σπύρος Ναούμ και ο Άγγελος Καραχάλιος είναι το ζευγάρι του φετινού τουρνουά “Λίλα Τσαλίκη-Παυλαντωνέα”, όπως προέκυψε μετά τους ημιτελικούς της Παρασκευής (21/07), που έγιναν στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων.

Η ενημέρωση του ΟΑΧ:

Σπύρος Ναούμ και Αγγελος Καραχάλιος είναι το ζευγάρι του φετινού τουρνουά “Λίλα Τσαλίκη Παυλαντωνέα”, όπως προέκυψε μετά την διεξαγωγή των ημιτελικών που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή το βράδυ στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων.

Ο Καραχάλιος επικράτησε με 2-0 σετ (6-2, 6-2) του Σταύρου Δουλγεράκη ενώ ο Ναούμ ξεπέρασε την αντίσταση του Γιάννη Κοκκινάκη με 6-2 και 7-5 και 2-0 σετ επίσης.

Ετσι, οι δύο τενίστες θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν στον τελικό, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή στις 9 το βράδυ στον ΟΑΧ.

ΤΑ ΔΙΠΛΑ

Στα διπλά, οι Γιάννης και Ευγενία Κοκκινάκη αποτελούν το ένα ζευγάρι του τελικού, καθώς επικράτησαν στον ημιτελικό με 2-1 σετ (5-3, 3-5, 10-6) των Αντώνη Ματσαμάκη και Ανδρέα Κονταράκη. Απομένει να γίνουν γνωστοί οι αντίπαλοί τους, που θα προκύψουν από την αναμέτρηση ανάμεσα σε Δουλγεράκη/Ηλιάκη και Καραχάλιο/Κωνστανταράκη, αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου.

ΤΟ CONSOLATION

Σε ό,τι αφορά, τέλος, τον τελικό στην κατηγορία Consolation θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα την Κυριακή και θα είναι μεταξύ των Γιώργου Μπαντουράκη-Μανώλη Κατσουλάκη. Ο Μπαντουράκης σφράγισε την πρόκριση για τον τελικό, νικώντας με 2-1 σετ (1-6, 6-4, 13-11) τον Γιώργο Σπυριδάκη, ενώ όσον αφορά τον Κατσουλάκη πέρασε με walk over.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook