Τέλος καντίνες και ομπρέλες από την Χρυσή – Ξηλώνει τα πάντα και αποχωρεί ο επιχειρηματίας στον οποίο βεβαιώθηκαν φορολογικές παραβάσεις

Από σήμερα νωρίς το πρωί, ομπρέλες και καντίνες ξηλώνονται από την νήσο Χρυσή, ιδιοκτησίας του επιχειρηματία στον οποίο βεβαιώθηκαν παραβάσεις για μια έκδοση αποδείξεων στις καντίνες του και για άλλες παραβάσεις, όπως αδήλωτες ταμειακές μηχανές.

Μια από τις ποιο τρελές ιστορίες του φετινού καλοκαιριού στο πολύπαθο νησί φτάνει στο τέλος της  μέσα Ιουλίου χωρίς να δοθεί καμία λύση.

Αν μη τι άλλο,πολλές είναι οι αντιδράσεις των επισκεπτών της νήσου «Χρυσή» καθώς αναφέρουν ότι οι επισκέπτες ούτε ένα μπουκάλι νερό δεν θα μπορούν να προμηθευτούν αλλά και οι παραλίες μένουν χωρίς ομπρέλες.

Να σημειωθεί ότι οι καντίνες και οι ομπρέλες αποτελούσαν ίσως τον μοναδικό τρόπο σκίασης στο νησάκι. Ενδεικτική είναι η “φωτογραφία -διαμαρτυρίας”, που ακολουθεί και ανέβασε χρήστης σε μέσο κοινωνικής,από μια γυναίκα που λιποθύμησε πιθανότατα λόγω ζέστης, την οποία προσπαθούν την συνεφέρουν κάτω από τα κουφάρια της καντίνας, τα οποία θα ξηλωθούν και αυτά τις επόμενες ημέρες.

φωτό hxonews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook