Μπορεί να τον καθυστέρησαν λόγω πένθους, καθώς πριν ένα μήνα έφυγε από την ζωή ο μεγάλος πολιτικός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αλλά η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης σήμερα παντρεύονται

Μπορεί να τον καθυστέρησαν λόγω πένθους, καθώς πριν ένα μήνα έφυγε από την ζωή ο μεγάλος πολιτικός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αλλά η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης σήμερα παντρεύονται. Ο γάμος τους γίνεται στο Καρπενήσι και όχι στην Σαντορίνη, που είχε κανονιστεί. Το μυστήριο του γάμου αλλά και η δεξίωση θα λάβει χώρα στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι, ένας χώρος που αποτελεί αγαπημένο μέρος για όλη την οικογένεια. Φυσικά, η τελετή θα είναι σε στενό οικογενειακό κύκλο και παρουσία μόνο καλών φίλων.

«Το δώρο της πεθεράς στη νύφη είναι από όσο ξέρω, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που πάνε από γενιά σε γενιά. Τα ίδια είχε κάνει και στο γάμο της Αλεξίας που θα είναι και μια από τις κουμπάρες σήμερα» αποκάλυψε ο Γιώργος Μπέζας στην εκπομπή Αποκαλυπτικά σχετικά με το δώρο της Ντόρας Μπακογιάννη στην Σία Κοσιώνη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook