Η αλήθεια είναι ότι μετά από τέσσερις γέννες, η πιθανότητα να αποκτήσεις και πάλι επίπεδη κοιλιά φαντάζει σαν όνειρο θερινής νυκτός, ωστόσο η Βικτόρια Μπέκαμ είναι αποφασισμένη να δείξει ότι μπορεί να κάνει αυτό που θα βάλει στο μυαλό της.

Ετσι αμέσως μόλις γέννησε την κόρη της Harper Seven, η Βικτόρια (η οποία πήρε 9,5 κιλά στην εγκυμοσύνη της) είναι έτοιμη να επιστρέψει στο size 0.

Ετσι η 37χρονη βρίσκεται κλεισμένη σε μία έπαυλη στο Μαλιμπού έχοντας εμπιστευτεί τα παιδιά στον Ντέιβιντ και τις νταντάδες τους και εκείνη ασχολείται με το… σώμα της!

Η δίαιτα που ακολουθεί είναι η νέα μόδα του Χόλιγουντ και λέγεται «Five Hands diet» και την τηρεί απαρεγκλίτως προκειμένου να είναι έτοιμη για την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης στις 8-15 Σεπτεμβρίου.

Επίσης δεν τρώει καθόλου ζάχαρη, αντίθετα καταναλώνει πολύ μικρές ποσότητες σολομού, τόνου, τσίλι και αυγών. Επίσης τρώει πολλά πράσινα λαχανικά, πίνει συνεχώς νερό και το μόνο σνακ που επιτρέπει στον εαυτό της είναι τα αμύγδαλα.

Επίσης κάνει ήπιες ασκήσεις και 10 λεπτά Πιλάτες την ημέρα, καθώς δεν επιτρέπεται να το ρίξει στη γυμναστική αφού υποβλήθηκε σε καισαρική τομή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook