Ένα απρόσμενο περιστατικό που ξάφνιασε τους ελάχιστους αυτόπτες μάρτυρες του συνέβη σε κεντρικό δρόμο του Πύργου.

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, περίπου στις 2, ένας άνδρας και οι –νεαρής ηλικίας- κόρες του, τρείς στον αριθμό, περπατούσαν επί της οδού Θεμιστοκλέους. Λίγα μέτρα πριν την διασταύρωση με την οδό Υψηλάντου «διασταυρώθηκαν» με άνδρα, ηλικίας άνω των 40 ετών, που κινούνταν στην αντίθετη προς αυτούς κατεύθυνση. Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα ο πατέρας των κοριτσιών ακούστηκε να φωνάζει έξαλλος «έλα δω ρε αλήτη! Τι έκανες; Τι έκανες;», ενώ παράλληλα κινούνταν προς το μέρος του δεύτερου άνδρα. Ο τελευταίος ακούγοντας τις φωνές του πατέρα γύρισε προς το μέρος του και κοντοστάθηκε στην διασταύρωση των οδών Θεμιστοκλέους και Δεληγιάννη σαν να τον περιμένει.

Στιγμές αργότερα ο πατέρας βρισκόταν μπροστά και του απεύθυνε τις ίδιες ερωτήσεις, σε ακόμα πιο έντονο ύφος, χωρίς να παίρνει απάντηση. Ξαφνιάζοντας τους λιγοστούς αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού ο πατέρας του έριξε 2-3 χαστούκια χωρίς και πάλι να συναντά αντίδραση. παράλληλα βωμολοχούσε εις βάρος του.

Τα χτυπήματα στο πρόσωπο προκάλεσαν την –χωρίς ίχνος ανταπόδοσης- αντίδραση του δεύτερου άνδρα της «ιστορίας» μας που έκανε την κίνηση να φύγει και πάνω σε αυτή την ενέργεια του δέχθηκε δυο ακόμα χτυπήματα, κλωτσιές αυτή τη φορά κι αυτή τη φορά χωρίς ίχνος διαμαρτυρίας! Το μόνο που έκανε ήταν να συνεχίσει την πορεία του και να απομακρυνθεί από το σημείο όπως έκανε και ο πατέρας που γύρισε πίσω μαζί με τις κόρες του, που τον περίμεναν λίγα μέτρα μακρύτερα από το σημείο των «εχθροπραξιών».

Σύμφωνα με πληροφορίες η πράξη αυτοδικίας του πατέρα οφείλεται στο γεγονός πως όταν η μια κόρη του πέρασε δίπλα από τον άνδρα που έπεσε θύμα του ξυλοδαρμού, αυτός άπλωσε το χέρι του και την θώπευσε σε σημείο του σώματος της. Αυτή ήταν η αιτία που έκανε «μπαρούτι» τον πατέρα της και αποκωδικοποιεί την συμπεριφορά που περιγράψαμε πιο πάνω.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook