Νεκρός από ατύχημα στον αέρα είναι ο ταλαντούχος και πασίγνωστος πιλότος Vlado Lenoch (Βλάντο Λένοχ) και η Bethany Root( Mπέθανι Ρουτ)

Νεκρός από ατύχημα στον αέρα είναι ο ταλαντούχος και πασίγνωστος πιλότος Vlado Lenoch (Βλάντο Λένοχ) και η Bethany Root( Mπέθανι Ρουτ), Διευθύντρια αερολιμένος στο αεροδρόμιο Amelia Earhart. Ο Vlado Lenoch ήταν 64 ετών και ο Bethany Root ήταν μόλις 34 χρόνων.

Οι άτυχος πιλότος έχασε τη ζωή του μαζί με την συνεπιβάτιδα του σε αεροπορικό δυστύχημα που σημειώθηκε την Κυριακή 16 Ιουλίου. Το δυστύχημα έγινε με ένα P-51D Mustang στις 10:15 το πρωί στην περιοχή Atchison του Κάνσας, αφού είχαν αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Amelia Earhart γύρω στις 10.00. To προηγούμενο βράδυ είχε συμμετάσχει στο σόου στο αεροδρόμιο Amelia Earhart και ο Vlado ήθελε να την πάει  την Bethany  μια βόλτα πριν επιστρέψει σπίτι του.

Ο Lenoch ήταν ένας έμπειρος πιλότος σε ότι αφορά τις αεροπορικές επιδείξεις, ήταν εκπαιδευτής και εμπορικός πιλότος, ο οποίος ξεκίνησε τις πτήσεις του το 1970 όταν ήταν μόλις 17 ετών.  Ήταν εκπαιδευτής πιλότος στην Boeing 747 μεταξύ άλλων. Ήταν παντρεμένος και είχε τρία παιδιά.

Η Bethany Root είχε μεγάλη αγάπη για την αεροπορία και ήταν Διευθύντρια αερολιμένος στο αεροδρόμιο Amelia Earhart. 

Η τελευταία ανάρτηση του στο facebook αφορούσε ένα εκπαιδευτικό αεροσκάφος T-6. Πλήθος ανθρώπων αφήνουν μηνύματα και σχόλια  μετά την είδηση του θανάτου του. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook