Πλησιάζει η ημερομηνία ανακοίνωσης του κορυφαίου smartphone της Samsung, Galaxy Note 8 

Πλησιάζει η ημερομηνία ανακοίνωσης του κορυφαίου smartphone της Samsung, Galaxy Note8 και πληθαίνουν οι πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά και οι διαρροές για την εμφάνιση και την αισθητική του.

Η ιστοσελίδα BGR δημοσίευσε πρόσφατα νέες εικόνες που αποκαλύπτουν μία συσκευή με screen-to-body ratio πιθανότατα μεγαλύτερο και από αυτό του Galaxy S8+ και με μία πλειάδα από αισθητήρες, που συμπεριλαμβάνουν την εμπρόσθια κάμερα, τον σαρωτή ίριδας, το LED και τον αισθητήρα φωτός.

Το design επίσης μοιάζει ελαφρώς πιο τετραγωνισμένο από εκείνο του Galaxy S8+ ενώ στο πίσω μέρος του, το Galaxy Note8 διαθέτει διπλή κύρια κάμερα, το LED flash με τον αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών καθώς και τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, που συνεχίζει να βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από την κάμερα.

Το νέο Galaxy Note8 θα διαθέτει Infinity Display με διαγώνιο 6,3 ιντσών και θα ενσωματώνει 6GB RAM και μπαταρία χωρητικότητας 3300mAh. Η συσκευή που όπως είναι γνωστό πρόκειται να ανακοινωθεί επίσημα στις 23 Αυγούστου στην εκδήλωση Unpacked της Samsung θα λανσαριστεί τον Σεπτέμβριο

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook