Συνεδριάζει στο Δημοτικό Κατάστημα Ηρακλείου (αίθ. Ελευθ. Βενιζέλου) την  Δευτέρα  24  Ιουλίου 2017 και ώρα 17:55 το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου με 24 θέματα στην ημερήσια του διάταξη. 

Αναλυτικότερα:

Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017 του Τμήματος Συντήρησης Δημοτικών και Σχολικών Κτιρίων (απόφαση 597/2017 Οικονομικής Επιτροπής).

Μείωση τελών κοινοχρήστων χώρων.

Διακανονισμός οφειλών δημοτών.

4.Επιστροφή ποσών ως αχρεωστήτως καταβληθέντα.

Έγκριση:  α) σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης με το Υπουργείο Εργασίας, το ΕΙΕΑΔ και το Διαχειριστή Φορέα για την υλοποίηση του Σχεδίου «ΑΝ-ΟΙΚΩ» στο πλαίσιο του προγράμματος «Στέγαση και επανένταξη», διάρκειας από 01/04/2017 έως 31/12/2017, β) έγκριση του Σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης, γ) εξουσιοδότησης  υπογραφής αυτής από το Δήμαρχο Ηρακλείου, δ) έκδοσης Εγγυητικής Επιστολής Καλής Εκτέλεσης, για την υλοποίηση του ως άνω σχεδίου, ε) χρήσης υφιστάμενου τραπεζικού λογαριασμού του Δήμου Ηρακλείου στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα  για την έκδοση Εγγυητικής Επιστολής Καλής Εκτέλεσης, ο οποίος χρησιμοποιούνταν κατά τα έτη 2015 – 2016 για το ίδιο πρόγραμμα.

Τροποποίηση ως προς την ημερομηνία διεξαγωγής επιστημονικής ημερίδας, της υπ. αρ. 390/22.5.2017 (Πρακτικό 27) απόφασης του Δ.Σ.  με θέμα «Έγκριση υλοποίησης Επιστημονικής Ημερίδας με θέμα «Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση – Κοινωνική Πολιτική» και διάθεσης εδεσμάτων και ροφημάτων τους συμμετέχοντες, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης. 

Έγκριση ιδιωτικού συμφωνητικού μεταξύ του Δήμου Ηρακλείου και της εταιρείας με την επωνυμία Medical Waste Περιβαλλοντική Διαχείριση Α.Ε. για τη χορήγηση μέσω χρησιδανείου έντεκα ψυκτικών θαλάμων.

Έγκριση ιδιωτικού συμφωνητικού μεταξύ του Δήμου Ηρακλείου και της εταιρείας με την επωνυμία Camelot International Health Organization Κ. Αθανασίου & ΣΙΑ Ε.Ε. για την χορήγηση μέσω χρησιδανείου δέκα ανοξείδωτων συστημάτων καθαρισμού του νερού Imperial Plus.

Έγκριση εκτέλεσης του έργου αυτεπιστασίας με τίτλο «Ασφαλτοστρώσεις δρόμων Δήμου Ηρακλείου (με αυτεπιστασία)».

Αποδοχή χρηματοδότησης και έγκριση της τροποποιημένης μελέτης για την εκτέλεση του έργου «Περιβαλλοντική αναβάθμιση πάρκου ¨Γεωργιάδη¨ ».  

Συμπληρωματική εισήγηση για την ένσταση της Κ/ΞΙΑΣ με την επωνυμία «ΟΡΦΑΝΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. – ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ» κατά του με αρ. πρωτ. 29.828/16-03-2017 εγγράφου της Δ/σας Υπηρεσίας.

Ορισμός Δημοτικών Συμβούλων για την παραλαβή Μικρών έργων – Εργασίες συντήρησης του άρθρου 15 του Π.Δ. 171/87 για το έτος 2017.  

Συγκρότηση Επιτροπής για την Προσωρινή – Οριστική Παραλαβή του έργου «Προμήθεια και τοποθέτηση μπαρών ασφαλείας».  
Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «Αποκατάσταση και Διαμόρφωση Δημοτικού Κτιρίου σε Πολυδύναμο Κέντρο Επιμόρφωσης και Δημιουργικής Έκφρασης».

Ονοματοθεσία οδών και πλατειών του Δήμου Ηρακλείου.

Έγκριση παράτασης της συνολικής  προθεσμίας εκτέλεσης της υπηρεσίας «Αμοιβή για εργασία απομαγνητοφώνησης, πολυγράφησης κ.λ.π. των πρακτικών των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου».

Έγκριση του αριθμ. 6/23-6-2017 Πρακτικού της Επιτροπής του άρθρου 32 Ν.1080/80.

Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής για την εκτέλεση της υπηρεσίας «Ενοικίαση χημικών τουαλετών για  τις ανάγκες του 1ου Μαθητικού Καλλιτεχνικού Φεστιβάλ» , σύμφωνα με το άρθρο 219 παρ.5 του Ν. 4412/2016.

Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής για την εκτέλεση της υπηρεσίας «Ενοικίαση τεχνικού εξοπλισμού (υπηρεσίες φωτισμού – ήχου κ.λ.π.) για  τις ανάγκες του 1ου Μαθητικού Καλλιτεχνικού Φεστιβάλ», σύμφωνα με το άρθρο 219 παρ.5 του Ν. 4412/2016.

Σύμβαση συντήρησης προγραμμάτων Οικονομικής Υπηρεσίας και Τμήματος Ανθρωπίνου Δυναμικού της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών για το Δήμο Ηρακλείου.

Έγκριση απομάκρυνσης δέντρων.

Έγκριση διαφημιστικής προβολής του Δήμου Ηρακλείου στο ταξιδιωτικό περιοδικό “ICONS TRAVELLERS” και έγκριση διάθεση πίστωσης.

Έγκριση διενέργειας δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση του Κέντρου  Κοινοτικής Φροντίδας – Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων, στην περιοχή Δειλινών της 3ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Ηρακλείου».

Λήψη απόφασης περί διαπίστωσης των προϋποθέσεών της παρ. 2 του άρθρου  24 του Ν. 4479/2017 για τη σύναψη νέων συμβάσεων προσωπικού στο Σύνδεσμο –Φο.Δ.Σ.Α. Διαχείρισης Περιβάλλοντος Δήμων Ν. Καζαντζάκη –Αρχανών –Τεμένους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook