Τι λέει ο παραγωγός και ο ηθοποιός Τάσος Κωστής

Η μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία του Mega, η σειρά «Το Ρετιρέ» σε σενάριο και σκηνοθεσία Γιάννη Δαλιανίδη που αγαπήθηκε πολύ από τους τηλεθεατές των ’90s αλλά και αργότερα μέσα από τις επαναλήψεις των επεισοδίων δεν αποκλείεται να επιστρέψει στις οθόνες.

Η σειρά που προβλήθηκε την περίοδο 1990-1992 για δύο τηλεοπτικές σεζόν και περιελάμβανε 84 επεισόδια και οι χαρακτήρες της αγαπήθηκαν όσο λίγοι στην ελληνική τηλεόραση. Ανάμεσα στους ηθοποιούς που κρατούσαν πρωταγωνιστικούς ρόλους: η Κατερίνα Γιουλάκη, η Έλντα Πανοπούλου, η Τζόυς Ευείδη, η Νεφέλη Ορφανού, ο Νίκος Κούρος και ο Παύλος Ευαγγελόπουλος.

Ο παραγωγός του Ρετιρέ Δημήτρης Τσεμπελής σε ανακοίνωση του κάνει λόγο για συζητήσεις με παλιούς συντελεστές.

Δηλώνει πως δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη πρόταση σε κανέναν καλλιτέχνη που συμμετείχε στη σειρά, ώστε να την αρνηθεί και δημοσίως.

Ωστόσο, όντως έχουν γίνει ανεπίσημες συζητήσεις με τους παλιούς συντελεστές, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων.

Ο Τάσος Κωστής, ο «Φοίβος» της σειράς λέει στην Espresso για την ιδέα του παραγωγού: «Αυτό που θέλω να διαβάσω είναι τα σενάρια. Γιατί το ίδιο δεν μπορεί να σταθεί ξανά στο γυαλί. Η πρόταση δεν θα σας κρύψω ότι με ιντριγκάρει. Θα έχει ενδιαφέρον να υποδυόμουν ξανά τον μπουφετζή εν μέσω οικονομικής κρίσης».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook