Σε πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες των διοργανωτών για το “10ο Φεστιβάλ Κισσαμίτικης Κουλτούρας”

Σε πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες των διοργανωτών για το “10ο Φεστιβάλ Κισσαμίτικης Κουλτούρας” που θα λάβει χώρα στην πόλη της Κισάμου από τις 12 έως τις 20 Αυγούστου. Ένας θεσμός που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια και αποτελεί “προορισμό” πολιτισμού, παράδοσης και αξιών. Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κισσάμου και ο Δήμος Κισσάμου συνεχίζουν την προσπάθεια ανάδειξης του πολιτισμού, των μοναδικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής και των τοπικών προϊόντων μέσω του θεσμού του “Φεστιβάλ Κισσαμίτικης κουλτούρας”.

Συνδιοργανωτές του “10ου Φεστιβάλ Κισαμίτικης κουλτούρας” είναι η Περιφέρεια Κρήτης και η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Παραδοσιακά κρητικά προϊόντα ,είδη λαϊκής τέχνης από επαγγελματίες παραγωγούς του πρωτόγενη τομέα οι οποίοι εκθέτουν τα προϊόντα τους στο κοινό παρουσιάζοντας την παράδοση, την γεύση και την μοναδικότητα των Κρητικών προϊόντων . Στο Φεστιβάλ μπορούν να συμμετάσχουν, Βιοτέχνες, Συνεταιρισμοί , Παραγωγοί , Πολιτιστικοί Σύλλογοι και Δήμοι .

Το Φεστιβάλ Κισσαμίτικης κουλτούρας αποτελεί έναν θεσμό που πρέπει να παραμείνει και να στηριχθεί, κυρίως, από τους Δημότες της Κισάμου. 

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει να απευθυνθούν στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Κισσάμου έως τις 31 Ιουλίου 2017.

Παράλληλα, καλούνται τοπικές επιχειρήσεις να μπουν χορηγοί της εκδήλωσης και να στηρίξουν το θεσμό.

Δηλώσεις συμμετοχής – πληροφορίες

Μαρακάκη Βίκυ –Ανδρουλάκης Μανώλης Τηλ: 2822340222

fax:2822083327 Email : [email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook