Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Χανίων, Τ. Βάμβουκα, για τη μεγάλη επιτυχία της Εθνικής Ομάδας Νέων Ανδρών στο μπάσκετ

“Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες της Εθνικής Ομάδας Νέων Ανδρών του μπάσκετ για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών (U20) 2017, που διεξήχθη με επιτυχία στο νησί μας. Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους προπονητές των αθλητών, τη FIBA και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. 

Εκφράζω την ικανοποίησή μου για το γεγονός ότι δικαιώθηκε η επιλογή μας να στηρίξουμε ως Δήμος με όλες μας τις δυνάμεις από κοινού με την Περιφέρεια Κρήτης, τους Δήμους Ηρακλείου και Ρεθύμνης τη συγκεκριμένη διοργάνωση, η οποία ήταν ένα απόλυτα επιτυχημένο αθλητικό γεγονός και αποτέλεσε μια από τις σημαντικότερες διεθνείς διοργανώσεις, που έχουν λάβει χώρα στην Κρήτη. Ευχαριστώ δε όλους όσους εργάστηκαν για την άρτια φιλοξενία του Πρωταθλήματος στα Χανιά και ιδιαιτέρως τους φιλάθλους συμπολίτες μας, που αγκάλιασαν με ενθουσιασμό τη διεξαγωγή μέρους της προκριματικής φάσης στην πόλη μας. 

Ήταν τιμή για όλους μας η φιλοξενία του ομίλου της Εθνικής Ομάδος, που έφερε την Ελλάδα ξανά στην κορυφή της Ευρώπης, πιστεύοντας από την αρχή στην τεράστια προσπάθεια των αθλητών μας. Για άλλη μια φορά αποδείξαμε την εξωστρέφεια και την άριστη συνεργασία μας με τους υπόλοιπους Δήμους της Περιφέρειας Κρήτης. Στόχος μας, άλλωστε, είναι η πόλη μας να αναδειχθεί σε κέντρο του πολιτισμού, των τεχνών, των επιστημών και του αθλητισμού”. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook