Παραμενουν στη ΜΕΘ οι δύο από τους τέσσερις πολυτραυματίες του φονικού σεισμού – Η ανακοίνωση του ΠΑΓΝΗ

Νεώτερες πληροφορίες για την εξέλιξη της υγείας των τεσσάρων τραυματιών του φονικού σεισμού στην Κω, δίνει με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Αναλυτικά και σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου κ. Τασσόπουλο σήμερα Δευτέρα 24/07/2017, η κατάσταση της υγείας τους έχει ως εξής:

Ο άνδρας, 21 ετών, Σουηδικής υπηκοότητας εξακολουθεί να  νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), έχει ξυπνήσει, είναι σε ήπια καταστολή σε βελτιούμενη κατάσταση. Αναμένεται να υποβληθεί σε ορθοπεδικό χειρουργείο στο δεξί του χέρι. 

Ο άνδρας, 23 ετών, Νορβηγικής υπηκοότητας νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), η κλινική του κατάστασή είναι σημαντικά  βελτιωμένη και αναμένεται εντός της ημέρας να μεταφερθεί στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου μας.

Ο άνδρας, 37 ετών, Ελληνικής υπηκοότητας με τραύμα στον δεξί οφθαλμικό κόγχο, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική για παρακολούθηση.

Η γυναίκα, 28 ετών, Ελληνικής υπηκοότητας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική, η κατάστασή της είναι καλή. Εφόσον οι σημερινές εξετάσεις είναι καλές, αναμένεται σύντομα να λάβει εξιτήριο.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook