Νεαρός έχει χτυπήσει τόσο σοβαρά, που κινδυνεύει να καθηλωθεί σε αναπηρικό καροτσάκι

Το πρωί του Σαββάτου έξω από τη Λαμία, στη νέα αερογέφυρα του Σταυρού, ο 23χρονος Παναγιώτης «πέταξε» κυριολεκτικά με την αγαπημένη του μηχανή, για να προσγειωθεί περίπου εκατό μέτρα μακριά, στον παράδρομο. Φορούσε κράνος και δεν χτύπησε στο κεφάλι, ενώ είχε επικοινωνία με όσους έτρεξαν να τον βοηθήσουν, αλλά και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

«Τραυματίας, αλλά τυχερός ο Παναγιώτης, αφού μετά από αυτό το φοβερό τροχαίο, την έβγαλε με μερικά κατάγματα…», έλεγαν όσοι τον ήξεραν. Εξάλλου ήταν ριψοκίνδυνος. Μόνιμος στα αλεξίπτωτα στο στρατό.

Δυστυχώς όμως τα νέα δεν είναι καλά για τον 23χρονο, που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Λαμίας. Ο Παναγιώτης έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά στη σπονδυλική στήλη και είναι πολύ πιθανό να καθηλωθεί σε αναπηρικό καροτσάκι.

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Πριν μερικά χρόνια, ο πατέρας του, σε ένα φοβερό τροχαίο με μηχανή, έχασε το δυο πόδια και τα δάχτυλα από τα χέρια του. Επιστρέφοντας στο σπίτι του, στο χωριό Ζηλευτό, είχε καρφωθεί πίσω από ένα αυτοκίνητο με τη μηχανή, η οποία άρπαξε φωτιά και ο άτυχος άνδρας είχε εγκλωβιστεί στις λαμαρίνες του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να χάσει τα δυο του πόδια και να καθηλωθεί σε αναπηρικό καροτσάκι.

Τώρα ο γιος του κινδυνεύει να βρεθεί στην ίδια θέση…

lamiareport.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook