Ήταν μόλις τριάντα ετών και είχε παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του πριν από εννέα ημέρες.

Ο Βρετανός Ίαν Ρέντμοντ από το Λάνκασιρ της Αγγλίας είχε τραγικό τέλος, εχθές, Τρίτη όταν, ενώ κολυμπούσε σε παραλία του νησιού Anse Lazio, δέχτηκε επίθεση από καρχαρία και πέθανε, αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.

Ο νεαρός άνδρας βρισκόταν στις Σεϋχέλλες με την 27χρονη σύζυγό του Τζέμα Χάτον για το ταξίδι του μέλιτος μια και είχαν παντρευτεί πρόσφατα.

Οι κραυγές αγωνίας του για να τον βοηθήσει κάποιος ήταν που θορύβησαν τη Χάτον, η οποία απολάμβανε την ηλιοθεραπεία στην παραλία.

\"Tragedy:

Παρόλο που τελικά ένας άλλος τουρίστας που βρισκόταν κοντά του μέσα σε βάρκα κατάφερε να τον «απεγκλωβίσει» από τα δόντια του καρχαρία και να τον μεταφέρει στην ακτή, ο Ρέντμοντ δεν τα κατάφερε.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι όταν η σύζυγος αντιλήφθηκε τι συνέβαινε σηκώθηκε όρθια και άρχισε να φωνάζει, «αυτός είναι ο άντρας μου! Μόλις παντρευτήκαμε».  

Είκοσι λεπτά μετά το περιστατικό και αφού είχαν παρασχεθεί στον άνδρα οι πρώτες βοήθειες από γιατρό που βρισκόταν επί τόπου, επίσης κάνοντας τις διακοπές του, ο Ρέντμοντ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αμέσως μετά το συνταρακτικό συμβάν, οι αρχές απέκλεισαν πολλές από τις παραλίες κοντά στο Πράσλιν, ένα από τα 115 νησιά τα οποία αποτελούν το σύμπλεγμα  των Σεϋχελλών.

Η επίθεση αυτή από καρχαρία ήταν η δεύτερη που έχει δει η περιοχή τις τελευταίες 15 ημέρες.

Οι Σεϋχέλλες αποτελούν, σύμφωνα με την Daily Mail, αγαπημένο προορισμό Βρετανών τουριστών και ειδικότερα προτιμώμενο τόπο για να περάσουν τον μήνα του μέλιτος. 

Το είδος του καρχαρία που σκότωσε τον Ρέντμοντ παραμένει άγνωστο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook