Τον συγχαίρει για την γενναιότητα του ο Δήμαρχος Ρεθύμνης

Δεν δίστασε ούτε δευτερόλεπτο ο ναυαγοσώστης Τσουντάνης Γαβρίλη να βουτήξει στην θάλασσα για να σώσει πέντε άτομα.

Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα με πέντε τουρίστες να αγνοούν την κόκκινη σημαία και να βουτούν στη μανιασμένη θάλασσα.

Οι πέντε τουρίστες, όταν πλέον αντιλήφθηκαν το λάθος τους ήταν αργά και ζήτησαν βοήθεια καθώς δεν μπορούσαν να βγουν στη στεριά. Άμεσα ο κ.Τσουντάνης αγνοώντας τον κίνδυνο έτρεξε να τους βοηθήσει, θέτοντας σε κίνδυνο την ζωή του.

Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια, κάνοντας λόγο μάλιστα ότι δεν είναι η πρώτη φορά που θέτει σε κίνδυνο την ζωή του για να βοηθήσει τους συνανθρώπους του.

“Θα ήθελα να σε συγχαρώ για τη διάσωση των πέντε επισκεπτών που πραγματοποίησες την προηγούμενη εβδομάδα στην παραλία του Ρεθύμνου. Ως Δήμαρχος του Ρεθύμνου σου εκφράζω τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μου για την ανιδιοτελή πράξη διάσωσης των λουόμενων. Για ακόμα μια φορά απέδειξες την ετοιμότητα και την αποτελεσματικότητά σου σε δύσκολες καταστάσεις, θέτοντας πολλές φορές σε κίνδυνο την ίδια σου τη ζωή, και συνολικά την προσφορά σου στην κοινωνία και τους επισκέπτες της.

Η θάλασσα, όπως πολύ καλά γνωρίζεις, απαιτεί σεβασμό και άνθρωποι σαν και σένα την υπηρετούν με θάρρος και τόλμη. 
Μαζί με τα συγχαρητήριά μου, λοιπόν, σε παρακαλώ δέξου και τις ευχές μου να συνεχίσεις με την ίδια διάθεση και επιμονή το δύσκολο έργο σου με υγεία και δύναμη.
Να διαβιβάσεις, επίσης, τις ευχαριστίες και τον έπαινό μου σε όλους εκείνους τους ανώνυμους που εσύ γνωρίζεις ότι σε συνέδραμαν σ’ αυτή την εξαιρετικά επικίνδυνη δράση σου.
Να είσαι καλά!”

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook