Ο ίδιος το δανείστηκε για κάποιο διάστημα, από εταιρεία που νοικιάζει αυτοκίνητα για να το χρησιμοποιήσει το καλοκαίρι για τις δουλειές του.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, πέρα από νικητής του Survivor, όπου κέρδισε το έπαθλο των 100.000 ευρώ, είχε και άλλο ένα μεγάλο κέρδος. Έχει αποκτήσει απίστευτα μεγάλη φήμη, σε τέτοιο σημείο, που είναι περιζήτητος και όλοι του κάνουν επαγγελματικές προτάσεις για να διαφημίζει τα προϊόντα τους.

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει το βίντεο με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τους θαυμαστές του σε βενζινάδικο όπου οδηγεί πολυτελές τζιπ με τα φιμέ τζάμια που.

Κανείς όμως δεν γνώριζε αν αυτό το τζιπ το αγόρασε με τα λεφτά του Survivor ή είναι διαφημιστική χορηγία.

Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν ανήκει στον Γιώργο Αγγελόπουλο, ούτε το έχει αγοράσει. Ο ίδιος το δανείστηκε για κάποιο διάστημα, από εταιρεία που νοικιάζει αυτοκίνητα για να το χρησιμοποιήσει το καλοκαίρι για τις δουλειές του.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης από την εταιρεία ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων αποκάλυψε πως δεν αγοράστηκε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και για λίγες ακόμα μέρες ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα το έχει στην κατοχή του και μετά θα το επιστρέψει πίσω!

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook