Ενα 17χρονο παιδί σε σοβαρή κατάσταση νοσηλευόμενο σε καταστολή από το Σάββατο μετά από τροχαίο και κάποιοι προσπαθούν να επωφεληθούν από την κατάσταση.

Την ώρα που μια οικογένεια περνάει δύσκολες στιγμές και ένα 17χρονο παιδί σε σοβαρή κατάσταση νοσηλευόμενο σε καταστολή από το Σάββατο στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου του Ηρακλείου, κάποιοι δεν έχασαν την ευκαιρία να στήσουν μια απάτη χρησιμοποιώντας το όνομά του.

Η οικογένεια του 17χρονου Στέλιου Καμενάκη από τον Κουτσουρά, επικοινώνησε με το Ράδιο Λασίθι και αφού θέλησε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για την στήριξη και συμπαράσταση που έχει δείξει αυτές τις δύσκολες στιγμές, θέλησε να ενημερώσει για κάποιους κακόβουλους απατεώνες οι οποίοι κάνουν έρανο ζητώντας χρήματα για τη βοήθεια του Στέλιου κάτι που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Η οικογένεια ενημερώθηκε χθες βράδυ για κάποια περιστατικά που έγιναν στη Σητεία και εφιστά την προσοχή όλων για να μην πέσουν θύματα και χάσουν τα χρήματά τους.

Το ευχάριστο στην όλη υπόθεση όπως μας είπαν είναι πως παρά την κρίσιμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η υγεία του Στέλιου κάθε μέρα υπάρχουν σημάδια βελτίωσης και οι γιατροί εμφανίζονται αισιόδοξοι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook