Άκρως επιτυχημένη ήταν η παρουσία των αθλητριών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Γιάννας Γκεοργκίεβα και Όλγας Κουργιαντάκη, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου, που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

Οι δύο αθλήτριες έκαναν σπουδαίες εμφανίσεις με την Εθνική ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης και βραβεύτηκαν από τον ΝΟΧ στο πλαίσιο της ετήσιας γιορτής, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (24/07) στο Κολυμβητήριο Χανίων.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχε η Εθνική μας ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης στο 17ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξήχθη στη Βουδαπέστη. Ανάμεσα στις αθλήτριες που είχαν αυτή τη πολύ σπουδαία ευκαιρία ήταν και δύο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, η Γιάννα Γκεοργκίεβα και η Ολγα Κουργιαντάκη, οι οποίες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, καταφέρνοντας να συμβάλουν στις καλύτερες δυνατές εμφανίσεις για την Εθνική μας.

Μάλιστα, οι δύο πρωταθλήτριες βραβεύτηκαν από τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στο πλαίσιο της γιορτής που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (24/7) στο Κολυμβητήριο Χανίων, αποσπώντας το ζεστό χειροκρότημα από τον κόσμο που έδωσε το παρών!

Η καλύτερη θέση για Γκεοργκίεβα και Κουργιαντάκη ήταν η 7η στο αγώνισμα του Κόμπο, το οποίο απέσπασε 87.0000 βαθμούς. Ακόμη, η Κουργιαντάκη βρέθηκε με τον Βασίλη Γκορτσιλά στη 9η θέση στο Τεχνικό Ντουέτο με 69,7333 βαθμούς μαζί, ενώ η Γκεοργκίεβα κατέκτησε  στην 9η θέση σε δύο ακόμα αγωνίσματα, στο Ελεύθερο και το Τεχνικό Ομαδικό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα για την Εθνική μας ομάδα, όπου αγωνίστηκαν οι δύο σπουδαίες Χανιώτισσες αθλήτριες, είναι τα εξής:

• Κόμπο – 7η θέση 87.0000β.
Μαριλένα Αρμάου, Ιφιγένεια Δίπλα, Βαλεντίνα Φαραντούρη, Γιάννα Γκεοργκίεβα, Σοφία Μαλκογεώργου, Εβελίνα Παπάζογλου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Σοφία Σαραντίδη, Αννα-Μαρία Ταξοπούλου και Αθανασία Τσόλα (αναπληρωματικές Ολγα Κουργιαντάκη, Βασιλική Κοφίδη)

• Τεχνικό Ντουέτο – 9η θέση 69,7333β.
Βασίλης Γκορτσιλάς / Ολγα Κουργιαντάκη

• Ελεύθερο Ομαδικό – 9η θέση 86,4333β.
Ιφιγένεια Δίπλα, Βαλεντίνα Φαραντούρη, Γιάννα Γκεοργκίεβα, Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου, Εβελίνα Παπάζογλου, Σοφία Σαραντίδη, Αννα Μαρία Ταξοπούλου, Αθανασία Τσόλα

• Τεχνικό Ομαδικό – 9η θέση 83,9112β.
Ιφιγένεια Δίπλα, Βαλεντίνα Φαραντούρη, Γιάννα Γκεοργκίεβα, Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου, Εβελίνα Παπάζογλου, Σοφία Σαραντίδη, Αννα Μαρία Ταξοπούλου, Αθανασία Τσόλα

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook