Μπροστά σε κατάμεστες κερκίδες στο κολυμβητήριο Χανίων πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή του τμήματος Συγχρονισμένης Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Τα κορίτσια του ΝΟΧ που συμμετείχαν φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, πανελλήνιες και διεθνείς, είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν εντυπωσιακές χορογραφίες, κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου που παρακολούθησε τη γιορτή.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Με μεγάλη επιτυχία για μια ακόμη χρονιά -και με τις εξέδρες στο κολυμβητήριο Χανίων να είναι κατάμεστες- πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή για το τμήμα Συγχρονισμένης Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Τα δεκάδες κορίτσια που συμμετείχαν φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, πανελλήνιες και διεθνείς, είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν εντυπωσιακές χορογραφίες, κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα.

Οπως είναι γνωστό, η παρουσία του τμήματος αυτή τη χρονιά εξελίχθηκε σε πάρα πολύ δυναμική, καθώς αθλήτριες του Ομίλου συμμετείχαν στην Εθνική ομάδα, παίρνοντας μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και στο Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Γυναικών, στο Πανευρωπαϊκό Νεανίδων και στο Μεσογειακό Comen που θα γίνει σε λίγες μέρες στη Πορτογαλία. Επίσης, στις εγχώριες διοργανώσεις, όπως στα πανελλήνια πρωταθλήματα κατηγορίας κορασίδων Α & Β, στην OPEN κατηγορία και στη διεθνή διοργάνωση η οποία πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο στη Σύρο.

Σύμφωνα με την προπονήτρια του Τμήματος, Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα: «Είναι μια πολύ σημαντική γιορτή για το τμήμα μας η οποία γίνεται τα τελευταία χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω το Σύλλογο Γονέων και τον Ναυτικό Ομιλο που μας δίνει την ευκαιρία να δείξουμε το έργο μας. Η χρονιά φέτος ήταν πολύ επιτυχημένη, καθώς καταφέραμε και συμμετείχαμε σε όλα τα πρωταθλήματα, είχαμε αθλήτριες στην Εθνική ομάδα και πήραμε μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες. Το τμήμα αποτελείται από παραπάνω από 100 κορίτσια και αυτή τη στιγμή θεωρούμαστε το δεύτερο καλύτερο σωματείο στην Ελλάδα. Εύχομαι να έχουμε και του χρόνου την ευκαιρία να κάνουμε κάτι σημαντικό και να συγκαταλεχθούμε ξανά ανάμεσα στα καλύτερα σωματεία της χώρας. Φέτος ειδικότερα μας βοήθησε πάρα πολύ το ότι μπόρεσε και ήταν περισσότερο χρόνο ανοικτή η 50άρα πισίνα, καθώς δουλέψαμε πολύ καλύτερα. Είναι πολύ σημαντικό για το Ναυτικό Ομιλο να είναι ει δυνατόν όλο το χρόνο ανοικτή η 50άρα πισίνα και αυτό δεν αφορά μόνο το δικό μας τμήμα, αλλά και όλα τα υπόλοιπα. Θέλουμε να έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε το έργο μας», καταλήγει η κα Γκεοργκίεβα.

Σημειώνεται ότι την γιορτή στο κολυμβητήριο διοργάνωσε, όπως κάθε χρόνο, ο Σύλλογος Γονέων του τμήματος, που στέκεται αρωγός σε όλες τις προσπάθειες των κοριτσιών.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook