Το σαββατοκύριακο 22 και 23 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά beach volley στη μνήμη του Νίκου Κατούφα.

Το τουρνουά διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις του στους Αγίους Αποστόλους ο Α.Σ. Beach Volleyball Νέας Κυδωνίας Χανίων. Στους άνδρες νικητές ήταν οι Λίτος/Μουντράκης και στις γυναίκες οι Αποστολάκη/Λίσλεβαντ.

Η ενημέρωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Με ιδανικές συνθήκες και πλήθος φιλάθλων στις κερκίδες, διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 22-23 Ιουλίου το τουρνουά στη μνήμη του Νίκου Κατούφα. 

Στους άντρες νικητές αναδείχθηκαν οι Μπάμπης Λίτος και Γιωργος Μουντράκης. Στον τελικό επικράτησαν εύκολα με 21-11 και 21-10 των Μονιάκη Γιώργου και Χαλκιαδάκη Νίκου. Οι πρωταθλητές του τουρνουά δεν κατέκτησαν τον τίτλο αήττητοι καθώς στη δεύτερη φάση του τουρνουά είχαν ηττηθεί από τους Μουτάφη/Ρουμελιωτάκη με 2-1, όμως στον ημιτελικό οι δύο ομάδες ξανασυναντήθηκαν, όπου οι Λίτος/Μουντράκης επικράτησαν με 2-0. Στον άλλο ημιτελικό οι Μονιάκης/Χαλκιαδάκης επικράτησαν με 2-0 με αντίπαλους τους Βανδουλάκη/Μποτζολάκη.

Στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του τουρνουά, ο Μπάμπης Λίτος αφιέρωσε τη νίκη στον αδερφό του Νίκου Κατούφα, που μας άφησε φέτος: «Ας μου επιτραπεί να το αφιερώσω στον Κώστα Κατούφα, που τόσο πολύ αγαπούσε το άθλημα και το Σύλλογο. Σήμερα θα χαιρόταν πολύ τόσο με το αγωνιστικό επίπεδο, όσο και τα αποτελέσματα του φετινού τουρνουά»

Στις γυναίκες οι Ηρακλειώτισσες Αποστολάκη/Λίσλεβαντ νίκησαν με 2-0 τις “γηπεδούχες” Λειβαδιτάκη/Πρωϊμάκη με 21-17 και 21-19. Στους ημιτελικούς οι Αποστολάκη/Λίσλεβαντ επικράτησαν με 2-0 επί των συμπολιτισσών τους Κυριακάκη/Μαριάτου, ενώ στον άλλο ημιτελικό είχαμε επίσης τοπικό ντέρμπι με τις Λειβαδιτάκη/Πρωϊμάκη να επιβάλλονται δύσκολα με 2-0 επί των Γκουγκούλη/Αντιμισιάρη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook