Ο σινιόν κότσος της νύφης, το κουστούμι του γαμπρού και το νυφικό παπούτσι 

Στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη. Το ζευγάρι που περιμένει το πρώτο του παιδί, ανέβηκε τα σκαλιά της μικρής εκκλησίας σε κλίμα συγκίνησης, σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. 

Η νύφη, έλαμπε από ευτυχία και δεν σταμάτησε να χαμογελά. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν μια καλή φίλη της Σίας Κοσιώνη και η αδελφή του Κώστα Μπακογιάννη, Αλεξία.

Η Χρύσα Τάσιου, η αισθητικός που επιμελήθηκε το look της δημοσιογράφου στο γάμο της, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, δημοσίευσε μια φωτογραφία δείχνοντας για πρώτη φορά τα νυφικά παπούτσια της Σίας Κοσιώνη και έγραψε χαρακτηριστικά: 

«Τίποτα δεν δείχνει πιο άψογο, από το γαλλικό μανικιούρ σε ένα νυφικό παπούτσι Stuart Weirtzman. Σία μου σας εύχομαι ό,τι καλύτερο.Να ζήσετε ευτυχισμένοι».

Την πρώτη φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη με το νυφικό look ανέβασε στο facebook και o άνθρωπος που επιμελήθηκε το χτένισμά της για το γάμο. Ο κομμωτής και ιδιοκτήτης του «Τeo Hair Design» στο Κολωνάκι με μακρά και επιτυχημένη πορεία στο χώρο του hair styling. 

 

Όπως βλέπετε η Σία Κοσιώνη επέλεξε έναν σινιόν κότσο και μακιγιάζ σε γήινους τόνους. Μάλιστα, στο facebook, ο Αργύρης Λαζόπουλος ανέβασε και τον Κώστα Μπακογιάννη την ώρα που περιμένει τη νύφη.

 

Όπως μπορείτε να δέιτε και στις παρακάτω φωτογραφίες το γαμήλιο γλέντι κράτησε και τις επόμενες ημέρες και όλοι μαζί διασκέδασαν στο Καρπενήσι.  

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook