Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος «Σπάθα» Κολυμβαρίου, διοργάνωσε «Κρητική βραδιά», με γνωστούς λυράρηδες και μουσικούς της Κρήτης

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017, στο λιμάνι του Κολυμβαρίου, ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος «Σπάθα» Κολυμβαρίου, διοργάνωσε «Κρητική βραδιά», με γνωστούς λυράρηδες και μουσικούς της Κρήτης, τιμώντας πολίτες για την κοινωνική προσφορά τους στον τόπο. 

Σ’ αυτή τη μεγάλη ετήσια εορτή, οι επίσημοι φορείς του Αθλητικού Συλλόγου, τίμησαν ιδιαίτερα για την κοινωνική, αλλά και τη συνολική προσφορά του στον τόπο, τον Γενικό Διευθυντή της ΟΑΚ, Δρα Κωνσταντίνο Ζορμπά, με ειδική τιμητική πλακέτα που του απέδωσε ο Εμμανουήλ Κατσιφαράκης, Πρόεδρος της «Σπάθας». 

Ο κ. Ζορμπάς ευχαρίστησε για την τιμητική αυτή διάκριση και σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι η «διάκριση αυτή απευθύνεται σε πολλά πρόσωπα: στην Ιερά Μονή Γωνιάς που προσέφερε τον χώρο, στους ιδρυτές, στους εργαζόμενους, αλλά κυρίως σε όλους τους Κολυμπαριανούς, στον απλό πολίτη του χωριού, στους προμηθευτές, στους ξενοδόχους, στους διευθυντές, στους καθηγητές και στους δασκάλους των σχολείων μας, στους γονείς, στους φίλους και στις φίλες –που είναι πάρα πολλοί– για την καθημερινή συνεργασία μας. Πρωτίστως στην Περιφέρεια Κρήτης και στο Δήμο Πλατανιά για την άριστη συνεργασία… Όλοι μαζί είμαστε η ΑΚΑΔΗΜΙΑ». 

Η ΟΑΚ εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την τιμητική απόφασή τους και εύχεται η «Σπάθα» «να φτάσει ψηλά με το σπαθί της!». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook