Τι λέει ο Πρύτανης για την πρωτοβουλία αυτή που στηρίζει το Πολυτεχνείο

Μόλις 3 ημέρες χρειάστηκε για να ολοκληρωθεί η καμπάνια που ξεκίνησε με πρωτοβουλία μιας ομάδα Χανιωτών, με σκοπό να μαζέψουν 500 υπογραφές Χανιωτών, που τάσσονται υπερ της αξιοποίησης των κτιρίων του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Οχι μόνο μάζεψαν 500 υπογραφές αλλά 1007 μέσα σε μόλις 4 ημέρες και το Πολυτεχνείο Κρήτης με αφορμή την κίνηση αυτή λέει ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε αυτούς τους ανθρώπους.

“Το Πολυτεχνείο Κρήτης ευχαριστεί τους 1000 «συμπολίτες» των Χανίων για τη δυναμική πρωτοβουλία τους να επιβεβαιώσουν την αταλάντευτη πορεία προς το Αύριο. 

Βασίλης Διγαλάκης: «Το Πολυτεχνείο Κρήτης αποτελεί αναπόσπαστο και ριζοσπαστικό «κύτταρο» της Κοινωνίας των Χανίων. Με διαρκή σεβασμό στη διαφορετική άποψη και το Δημοκρατικό διάλογο ολοκληρώνει αποφασιστικά την αξιοποίηση της περιουσίας του προς όφελος της ευημερίας των Πολιτών και της Ακαδημαϊκής κοινότητας των Χανίων, χωρίς συμβιβασμούς με όσους για τόσα χρόνια παραβιάζουν το Κράτος Δικαίου, ζημιώνοντας το Δημόσιο Συμφέρον και καταστρέφοντας το ιστορικό μνημείο της πρώην Μεραρχίας».     

Οι άρρηκτοι δεσμοί του Πολυτεχνείου με τους πολίτες των Χανίων συνεχώς δυναμώνουν και διευρύνονται. Πριν από μερικές δεκαετίες, πρωτοπόροι Χανιώτες συνέλαβαν, σχεδίασαν και συνετέλεσαν στην υλοποίηση του οράματος ενός σύγχρονου Πανεπιστημιακού Ιδρύματος στην πόλη. 

Σήμερα, 1000 πολίτες των Χανίων εξέφρασαν με τον πλέον δυναμικό και μαζικό τρόπο την αποφασιστικότητά τους να συμβάλουν ουσιαστικά στην αποτελεσματική προώθηση του στρατηγικού σχεδιασμού του Πολυτεχνείου Κρήτης με σκοπό να αναβαθμιστεί περαιτέρω στην κορυφή και πρωτοπορία των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της χώρας με παγκόσμια αναγνώριση. 

Μέχρι σήμερα, τα αναμφισβήτητα και πολύπλευρα οφέλη από τη λειτουργία και τις πρωτοβουλίες του Πολυτεχνείου Κρήτης στην Ανάπτυξη, στην Εκπαίδευση και στην Πολιτιστική πρόοδο των Χανίων διαχέονται ισόρροπα στην Κοινωνία.  Συνάμα, οι μελλοντικές ευκαιρίες και παραγωγικές προοπτικές εξελίσσονται ραγδαία με μεθοδική και σκληρή δουλειά εκ μέρους του υψηλής ποιότητας Εκπαιδευτικού, Ερευνητικού και Διοικητικού προσωπικού του Ιδρύματος. 

Η Διοίκηση του Πολυτεχνείου Κρήτης οφείλει να ευχαριστήσει προσωπικά όλες τις Χανιώτισσες και όλους τους Χανιώτες για τη διαρκή και πολύτιμη συμβολή τους στη δυναμική ανάπτυξη και στη διεθνή καταξίωση  του δικού τους Ανώτατου Ιδρύματος. “

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook