Ασυνείδητα άτομα φέρεται να έβαλαν στόχο ξανά το προπονητήριο του Παραολυμιονίκη και Παγκόσμιου Πρωταθλητη, Μανώλης Σταφανουδάκη

Σύμφωνα με το mesaralive.gr, για τρίτη φορά άγνωστοι μπήκαν μέσα στο χώρο του σταδίου και προχώρησαν σε δολιοφθορές στο προπονητήριο του Χρυσού Παραολυμπιονίκη και Παγκόσμιου Πρωταθλητή. Συγκεκριμένα έσπασαν τα λουκέτα που φυλάσσονταν τα είδη προπόνησης του Μανώλη Στεφανουδάκη, και προχώρησαν σε μικροζημιές ωστόσο προκαλεί θλίψη η συγκεκριμένη ενέργεια! Και αυτό γιατί ο Μανώλης συνεχίζει να μας κάνει υπερήφανους και δυστυχώς υπάρχουν αυτές οι άσχημες εικόνες

Η ΝΟΔΕ Ηρακλείου εκφράζει την απογοήτευση της για αυτό το γεγονός:

«Ντροπή μας προκαλεί η εικόνα της δολιοφθοράς στο προπονητήριο του Μανώλη Στεφανουδάκη, Παραολυμιονίκη και Παγκόσμιου Πρωταθλητή. Μάλιστα, αυτό γίνεται για 3η φορά! 
Ο κ. Στεφανουδάκης μας χάρισε άλλη μια διάκριση, άλλο ένα χρυσό μετάλλιο. Αυτή τη φορά στον ακοντισμό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΑμεΑ στο Λονδίνο. Με τις συνεχείς διακρίσεις του μας γεμίζει περηφάνια και δίνει μήνυμα ελπίδας.
Επέστρεψε στον τόπο μας, για άλλη μια φορά, νικητής και αντίκρισε, για άλλη μια φορά, εικόνα ζημιάς και καταστροφής στο χώρο που προπονείται. 
Οι ανήθικες και άνανδρες συμπεριφορές που προσπαθούν κάποιοι να επιβάλλουν, δεν μας πτοούν, ούτε μας εκφράζουν. Είναι αντίθετες στις αρχές, τις αξίες και το ήθος του τόπου μας.  
Είμαστε υπερήφανοι για τις επιτυχίες του Μανώλη μας, για τους συμπατριώτες μας που αγωνίζονται και μας φέρνουν διακρίσεις σηκώνοντας τη σημαία μας ψηλά. 
Είμαστε περήφανοι για τους συντοπίτες μας που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση δίνοντας μας μαθήματα αξιοπρέπειας, ήθους, ελπίδας και ζωής».

Φωτό mesaralive.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook