Δεν ευσταθεί η καταγγελία πολίτη για στασιμότητα του έργου που εκτελείται στη Νικολάου Πλαστήρα στη Δ.Ε. Ελ. Βενιζέλου, υποστηρίζει η ανάδοχος εταιρεία η οποία τονίζει ότι όλες αυτές τις ημέρες προσωπικό της εταιρείας εργαζόταν ακριβώς σε αυτό το σημείο.

Ο ανάδοχος εργολάβος του έργου, του οποίου φορέας υλοποίησης είναι η ΔΕΥΑΧ, υποστηρίζει ότι οι εργάτες βρίσκονταν αυτές τις ημέρες στο σημείο και εργάζονταν κανονικά ενώ κάποιες ημέρες εργάζονται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας για την κατασκευή πλακών που αφορούν πάλι στο έργο αφού προορίζονται να μεταφερθούν και τοποθετηθούν στο σημείο.

Δεν ισχύει ότι έχει παγώσει το έργο και δεν εργάζονται άνθρωποι εδώ και 20 ημέρες. Αντιθέτως όπως τονίζει ο εργολάβος εργάζονται συνεχώς, μάλιστα στα σημεία που απεικονίζονται στις φωτογραφίες που απέστειλε ο καταγγέλων εκτελούσαν συνεχώς από τη Δευτέρα εργάτες, ενώ σήμερα, όπως και άλλες ημέρες εργάζονταν στις εργοταξιακές αποθήκες της εταιρείας, κατασκευάζοντες πλάκες οι οποίες προορίζονται να μεταφερθούν και να τοποθετηθούν στο έργο στο πλαίσιο της πλακοσκεπής οχετών ομβρίων.

Για τη δε διακοπή της κυκλοφορίας, είναι μια απόφαση της ΕΛΑΣ η οποία έχει απαγορεύσει την κυκλοφορία στη συγκεκριμένη περιοχή για περίπου 2 μήνες λόγω των εργασιών. Συηκεκριμένα η απόφαση της ΕΛΑΣ. για διακοπή κυκλοφορίας στη συμβολή των οδών Ανδριανουπόλεως και Ν. Πλαστήρα, στη Δ.Ε. Ελ. Βενιζέλου του δήμου Χανίων, στο πλαίσιο του έργου “Ολοκλήρωση Τάφρου από την οδό Πλαστήρα εως την επέκταση της οδού Ζυμβρακάκηδων, ελήφθη στις 23 Ιουνίου 2017 και αναφέρει ότι οι εργασίες θα αρχίσουν στις 26 Ιουνίου του 2017 έως και την 31 Αυγούστου του 2017. Αυτή η πρόταση αφορά στη διακοπή κυκλοφορίας γι’ αυτό το διάστημα που θα εκτελούνται οι εργασίες. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook