Οργανωμένοι και οπλισμένοι σαν «αστακοί» με αυτόματα καλάσνικοφ ήταν οι τρεις άγνωστοι κακοποιοί που εισέβαλαν λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου «Μύλοι Σόγιας» στον Ισθμό της Κορίνθου και ακινητοποίησαν τον φύλακα.

Οι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, ανάγκασαν, όπως δημοσιεύει το protothema.gr, τον φρουρό να τους ακολουθήσει και όρμησαν στα γραφεία της εταιρείας, όπου ακινητοποίησαν και τον ταμία με την απειλή των όπλων τους. Με γρήγορες κινήσεις άρπαξαν από το ταμείο γύρω στα 20.000 ευρώ και επιβιβάστηκαν σε ένα αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν ακολουθώντας την εθνική οδό Κορίνθου-Αθηνών με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων, οι ληστές εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και επιβιβάστηκαν σε άλλο μεταφορικό μέσο, με το οποίο εξαφανίστηκαν. Όπως αποδείχθηκε, το πρώτο αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο. Ωστόσο, κανείς δεν είδε με τι μέσα συνέχισαν την φυγή τους κι έτσι οι έρευνες για τον εντοπισμό τους δεν καρποφόρησαν.

Εντωμεταξύ, με πλούσια λεία ύψους 68.000 ευρώ στα χέρια διέφυγε ένας άγνωστος κακοποιός από το πρατήριο υγρών καυσίμων που λήστεψε στην Άρτα. Ο δράστης μπήκε στο γραφείο του βενζινάδικου και ακινητοποίησε τον ιδιοκτήτη με την απειλή μαχαιριού, ζητώντας του τις εισπράξεις. Ο επιχειρηματίας τρομοκρατήθηκε στη θέα του μαχαιριού, του έδωσε τα χρήματα χωρίς να αντισταθεί και ο κακοποιός εξαφανίστηκε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook