Τέτοιο βίντεο «καταστροφής» με χαλάζι δεν έχετε δει ξανά! – Χαλάζι σε μέγεθος «αυγού» χτυπά το ποτάμι που έχει σχηματιστεί στους δρόμους

Τέτοιο βίντεο «καταστροφής» με χαλάζι δεν έχετε δει ξανά! Έρχεται από την γειτονική Κωνσταντινούπολη και σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό. 

Μόνο φοβία μπορεί να προκαλέσει ως συναίσθημα το βίντεο των 53 δευτερολέπτων που αποτυπώνει το κύμα κακοκαιρίας που σάρωσε την Κωνσταντινούπολη. 

Χαλάζι σε μέγεθος «αυγού» χτυπά τη Γη, το ποτάμι που έχει σχηματιστεί στους δρόμους. Πραγματικά, η εικόνα είναι ασσύληπτη και δεν μπορεί κανείς να διανοηθεί ότι αυτό συνέβη. Τρομάζει κανείς και μόνο στην ιδέα να βρεθεί αντιμέτωπος με τη θεομηνία. 

Καταιγίδα… τροπικού τύπου, με χιλιάδες αστραπές και εξαιρετικά δυνατή βροχή έπληξε τις πρώτες απογευματινές ώρες χθες την Κωνσταντινούπολη, μετατρέποντας την τουρκική πόλη σε μία τεράστια λίμνη.

Η καταιγίδα χτύπησε με σφοδρότητα την Πόλη, σκοτεινιάζοντας κυριολεκτικά την ημέρα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες την ώρα που πλησίαζαν τα κατάμαυρα σύννεφα.

 

protothema.gr

Γερανός έπεσε σε τάνκερ και προκάλεσε εκρήξεις στο λιμάνι – Κατέρρευσε τμήμα του τείχους Κουρτουλούς τραυματίζοντας σοβαρά δύο ανθρώπους – Εκτός λειτουργίας ηλεκτρικός, μετρό και λεωφορεία. Μιλάμε, για κακοκαιρία που προκαλεί τρόμο και δέος απέναντι στη δύναμη της Φύσης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook