Ολοκληρώθηκε στο Μόναχο,  η συνάντηση της οικογένειας του αείμνηστου Αντώνη Χριστοφάκη με τις Γερμανικές αρχές για το θέμα της επιμέλειας της 7χρονης κόρης του Μαρίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “e-mesara.gr” η συνάντηση έγινε σε πάρα πολύ καλά κλίμα. Συμμετείχαν η γιαγιά της Μαρίας, Ειρήνη και ο θείος της Αλέξανδρος με τη σύζυγό του.  

Η μικρή ήταν μαζί  τους από την πρώτη στιγμή  αγκαλιάζοντάς τους με ιδιαίτερη αγάπη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αύριο το πρωί θα πάει στον παιδικό σταθμό να αποχαιρετήσει τους  συμμαθητές της και στη συνέχεια θα φύγουν όλοι μαζί αεροπορικώς για την Κρήτη.

Η μικρή Μαρία έρχεται προσωρινά για διακοπές στο Σίβα του Δήμου Φαιστού, ενώ αρχές Αυγούστου αναμένεται το δικαστήριο, προκειμένου να δοθεί η οριστική επιμέλεια  της μικρής Μαρίας  στην οικογένεια του πατέρα της Αντώνη.

Στόχος τους είναι να εγκλιματιστεί το παιδί στο χωριό, να έλθει σε επαφή και γνωριμία με τα άλλα παιδιά, καθώς το Σεπτέμβρη θα είναι μαθήτρια στο Δημοτικό Σχολείο του Σίβα.

Δεν έκρυβε τη χαρά του ο θείος της Αλέξανδρος Χριστοφάκης, με τον οποίο επικοινωνήσαμε πριν λίγο, για την όλη εξέλιξη της υπόθεσης  και πιστεύει, όπως μας είπε, ότι πολύ σύντομα θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για να δοθεί η επιμέλεια του παιδιού στην οικογένειά τους.

Θυμίζουμε ότι στις 12 Ιουλίου είχε καταδικαστεί σε 15 χρόνια κάθειρξη η μητέρα της Μαρία και σε ισόβια ο δολοφόνος του πατέρα της από τις Αυστριακές αρχές, όπως σας είχε ενημερώσει αποκλειστικά και πάλι το “e-mesara.gr”!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook