Ο 20χρονος vlogger Oliver Potter αποφάσισε να αποκαλύψει στον 5χρονο αδελφό του Alfie ότι είναι ομοφυλόφιλος και κατέγραψε τη στιγμή σε ένα συγκινητικό βίντεο στο YouTube.

«Θα μιλήσουμε για αγάπη», λέει ο Oliver στην αρχή του βίντεο, κάνοντας ερωτήσεις στον μικρό του αδελφό, για το πώς αντιλαμβάνεται τις σχέσεις. Αμέσως μετά, ο 20χρονος, κάνει στον αδελφό του μια πολύ σημαντική ερώτηση: «Πώς θα ένιωθες αν παντρευόμουν έναν άντρα;».

Η αντίδραση του Alfie ξάφνιασε ακόμη και τον 20χρονο αδελφό του. Ο λαλίστατος μπόμπιρας, έσκασε ένα μεγάλο χαμόγελο και είπε: «Αν παντρευτείς έναν άντρα, αυτό θα είναι πολυ cool! Και ξεκίνησε να εξηγεί ότι είδε μία ταινία στην οποία ένας «άντρας ήταν ερωτευμένος με έναν άλλο άνδρα» και «όλοι σε αυτοί την ταινία έλεγαν ότι αυτό είναι πολύ cool!».

Ο Oliver δήλωσε στο Mashable ότι αποφάσισε να βγάλει τον αδερφό του στο βίντεο γιατί θέλει να ενθαρρύνει κι άλλους ανθρώπους να ανοίξουν διάλογο και να κάνουν τέτοιου είδους συζητήσεις με τους φίλους, τα αδέλφια τους, τα παιδιά τους ή με όποιον επιλέξουν».

«Η αγάπη είναι αγάπη, η αγάπη είναι αγάπη», λέει ο Alfie…

 

bovary.gr

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook