Φορούσε κράνος αλλά έπεσε σε συρματόπλεγμα και τραυματίστηκε θανάσιμα στον λαιμό

Τραγικό τέλος είχε ένας 20χρονος Ιταλός που παραθέριζε στη Νάξο, όταν η τετράτροχη μοτοσικλέτα που οδηγούσε, με συνεπιβάτιδα μια 19χρονη Ιταλίδα, βγήκε από την πορεία της και συγκρούστηκε μετωπικά με ΙΧ, που οδηγούσε 39χρονη Ελληνίδα.

Το τροχαίο σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στον δρόμο Χώρας – Αγερσανί, πίσω από το αεροδρόμιο του νησιού.

Όπως γράφει το naxostimes.gr, ο οδηγός της γουρούνας φορούσε κράνος. Ήταν όμως τόσο άτυχος που από τη σύγκρουση εκσφενδονίστηκε από τη μηχανή και έπεσε πάνω σε συρματοπλέγματα περίφραξης, που υπήρχαν δεξιά του δρόμου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο λαιμό και σε άλλα σημεία του σώματός του.

Αμέσως, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και ο 20χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Νάξου. Οι γιατροί του νοσοκομείου Νάξου κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κρατήσουν στη ζωή τον 20χρονο, χωρίς αποτέλεσμα όμως αφού η κατάσταση της υγείας του ήταν πολύ σοβαρή. Μία ώρα αργότερα, ο νεαρός κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του.

«Πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία… Όσο κι αν προσπαθήσαμε δεν μπορέσαμε να τον κρατήσουμε στη ζωή» δήλωσε ο διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου Νάξου Βασίλης Ραπτάκης.

Εκτός κινδύνου αλλά ιδιαίτερα σοκαρισμένες από το συμβάν είναι τόσο η νεαρή Ιταλίδα που επέβαινε στη γουρούνα όσο και η οδηγός του ΙΧ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook