Με απαράβατη αρχή την ποιότητα σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας και την προσύλωση στον άνθρωπο, η Coffee Island καινοτομεί διαρκώς, για να μας προσφέρει κάθε φορά, ένα μοναδικό καφέ. Το δικό της καφέ, για όλους εμάς που είμαστε μοναδικοί!

Έχοντας κατακτήσει την κορυφή μιας μεγάλης αγοράς με τεράστια καταναλωτική δύναμη, η Coffee Island έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε ηγετική δύναμη, καθώς έχει εξαπλωθεί με 377 καταστήματα στην Ελλάδα και σε 4 ακόμη χώρες, μεταξύ των οποίων το Ηνωμένο Βασίλειο και ο Καναδάς.

Το “μυστικό” της Coffee Island είναι ότι έχει αναδείξει την τέχνη του καφέ σε επιστήμη, σε όλες τις διαδικασίες παραγωγής. Από την παραγγελία του ωμού κόκκου από τις καλύτερες φάρμες σε όλο τον κόσμο, το ιδανικό καβούρδισμα , τη δημιουργία χαρμανιών, την παρασκευή των ροφημάτων, τους συνεχείς ελέγχους και τις μετρήσεις, μέχρι τον σχεδιασμό και το στήσιμο του καταστήματος, την εκπαίδευση του προσωπικού και τη συνεχή υποστήριξή τους, όλα αντιμετωπίζονται με επιστημονικό τρόπο και εμμονή στη λεπτομέρεια.

Για την Coffee Island η ανακάλυψη των μυστικών του καφέ απαιτεί κόπο, μεράκι, επιμονή. Οι δύο υπερσύγχρονες μονάδες μεταποίησης και συσκευασίας καφέ στην Ελλάδα είναι το σημείο όπου καταλήγουν, μετά από ένα ταξίδι χιλιάδων χιλιομέτρων, τα σακιά με τους πολύτιμους κόκκους του καφέ. Έλεγχος, καβούρδισμα, συσκευασία, έλεγχος πάλι και το ταξίδι με τελικό προορισμό τα καταστήματα ξεκινάει από εκεί καθώς και η εκπαίδευση των συνεργατών του δικτύου της Coffee Island είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι, στο οποίο η εταιρεία έχει επενδύσει πολλά.

Οι αξίες της εταιρείας είναι Επένδυση στους Ανθρώπους,  Επένδυση στη Γνώση και την Καινοτομία, Επένδυση στο Δίκαιο Επιχειρείν. Οι συνεργασίες με τους παραγωγούς του καφέ βασίζεται στοDirect Trade.Το Direct Trade, δηλαδή η άμεση συνεργασία, μας βοηθά να δημιουργήσουμε αμοιβαίες επωφελείς σχέσεις με τους μεμονωμένους παραγωγούς ή συνεταιρισμούς στις χώρες παραγωγής καφέ που βασίζονται στον σεβασμό και οδηγούν σε βιώσιμες και μακροχρόνιεςσυμφωνίες. Έτσι, είμαστε σίγουροι για τον τρόπο συγκομιδής και επεξεργασίας του καφέ αλλά και για τη σταθερότητα της ποιότητας του καφέ. Παράλληλα, ανταλλάσσουμε συνεχώς μυστικά τεχνογνωσίας που μας επιτρέπουν να εμβαθύνουμε στην επιστήμη του καφέ και να παρέχουμε ποιοτικό specialty καφέ, ο οποίος διατηρεί όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της προέλευσής του.

Σύντομα όλες οι ιδιαίτερες και ποιοτικά ελεγμένες γεύσεις έφτασαν το 2011 στην Κρήτη με το πρώτο μας κατάστημα στην Χερσόνησο. Η τοπική αγορά μοιράστηκε μαζί μας την απόλαυση νέων χαρμανιών και τη μεγάλη ποικιλία τους, τις γνώσεις με τα διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα πιστοποίησης και τον αρμονικό συνδυασμό του παραδοσιακού καφεκοπτείου που πάντα αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ελληνικής νοοτροπίας.

Όπως σε όλο το δίκτυο διανομής που έχουμε δημιουργήσει στην Κρήτη με 7 καταστήματα, έτσι και στο κατάστημα των Χανίων προσφέρεται μία μοναδική εμπειρία στον καταναλωτή. Ξεκινώντας από το EspressoBar με καινοτόμα προϊόντα όπως οι κάψουλεςκαι οι μπάρες δημητριακών μέχρι το Καφεκοπτείο και την Γωνιά Δώρου, το έμπειρο προσωπικό, πρόθυμο να εξυπηρετήσει κάθε καθημερινό ή μη καταναλωτή. Γνωρίζει τους λάτρεις του καφέ με το όνομά τους και το ρόφημα της επιλογής του. Έχουν δημιουργηθεί σχέσεις εμπιστοσύνης πια. Όταν μιλάμε άλλωστε για την Coffee Island, αναφερόμαστε σε μία ανθρωποκεντρική εταιρεία.

Για να επισκεφτείτε το κατάστημα των Χανίων και να απολαύσετε τα ιδιαίτερα ροφήματα παρέα με τα γλυκά ή τα αλμυρά συνοδευτικά, αλλά και να βρείτε φοβερές μονοποικιλίες και χαρμάνια, φρεσκο-αλεσμένα για το σπίτι, όλοι οι δρόμοι οδηγούν:

Διεύθυνση: Πλατεία 1866 32, Χανιά
Ώρες Λειτουργίας:  
Δευτέρα έως Παρασκευή 06.00 π.μ. – 21.00 μ.μ.
Σάββατο 07.00 π.μ. – 21.00 μ.μ.
Κυριακή 08.00 π.μ. – 21.00 μ.μ.
Τηλέφωνο: 28210 95555

Διαφορετικά, μπορείτε να τα απολαύσετε με ένα απλό κλικ από τον υπολογιστή σας ή από το κινητό σας  μέσω της ιστοσελίδας της Coffee Island όπως και να φτιάξετε το ρόφημα της επιλογής σας με τα χρηστικά σκεύη της γωνιάς δώρου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook