Την αποχώρησή του από τον Κισσαμικό και τη θέση του φροντιστή ανακοίνωσε ο Αρτέμης Πυροβολάκης, ένας ακούραστος εργάτης της ομάδας, που αποκαλείτο –όχι άδικα- “ψυχή” του συλλόγου.

Αφιέρωσε πολλά χρόνια στην ομάδα και περνούσε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου, αλλά για οικογενειακούς λόγους γνωστοποίησε την αποχώρησή του.

Η ανακοίνωση του Κισσαμικού που περιέχει και τη δήλωση αποχώρησης του Αρτέμη Πυροβολάκη αναφέρει τα εξής:

Η “ψυχή” του Κισσαμικού, ένας ακούραστος εργάτης της ομάδας μας, ο Αρτέμης Πυροβολάκης, που υπηρέτησε επί σειρά ετών το “δελφίνι” από διάφορα πόστα, πήρε την απόφαση για οικογενειακούς λόγους να σταματήσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Κισσαμικού θα είναι φτωχότερη χωρίς την “ψυχή” της και η απουσία του θα είναι εμφανής στο νέο ξεκίνημα της ομάδας μας. Τον ευχαριστούμε θερμά για τις πολύτιμες υπηρεσίες που παρείχε στον Κισσαμικό, η “πόρτα” του οποίου θα είναι πάντα ανοικτή για τον Αρτέμη και του ευχόμαστε ολόψυχα ό,τι καλύτερο σε προσωπικό επίπεδο.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

Το υπέροχο ταξίδι με το “καράβι” του Κισσαμικού τελείωσε για μένα. Αποχωρώ από τη θέση του φροντιστή για οικογενειακούς λόγους.

Μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές που περάσανε από την ομάδα, τους προπονητές, τους φυσιοθεραπευτές και ιδιαίτερα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτά τα χρόνια.

Σε αυτό το σημείο θα ‘θελα να τονίσω ότι όλοι οι Κισσαμίτες ειδικά φέτος που η ομάδα μετακομίζει στα Χανιά ας προσπαθήσουμε να φανούμε αρωγοί στη δύσκολη αυτή προσπάθεια με όποιο τρόπο μπορούμε γιατί πρώτα απ’ όλα είμαστε Κισσαμικοί παντού και πάντοτε.

«Κισσαμικός, Σύλλογος Περήφανος Κρητικός»

Μετά Τιμής

Πυροβολάκης Αρτέμιος

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook