Μία σημαντική εξέλιξη υπήρξε για τον Κισσαμικό αφού ο Νώντας Παντελάκης, ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν την περασμένη σεζόν, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Ο 22χρονος Χανιώτης αμυντικός, που έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, ήταν στις επιλογές του Νίκου Παπαδόπουλου για τον ΟΦΗ, αλλά οι “ερυθρόλευκοι” επιθυμούσαν να παραμείνει άλλη μία χρονιά στον Κισσαμικό.

Ο Παντελάκης την περασμένη σεζόν είχε 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 5 στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η ανακοίνωση του Κισσαμικού αναφέρει τα εξής:

Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την παραμονή του ποδοσφαιριστή Επαμεινώνδα (Νώντα) Παντελάκη για ακόμα ένα χρόνο στην ομάδα μας.

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

Ο Παντελάκης, που ήταν εκ των διακριθέντων του Κισσαμικού την περασμένη σεζόν με 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 5 στο Κύπελλο Ελλάδας, μετά την παραμονή του στην ομάδα μας δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στην ομάδα. Η μετακόμιση του Κισσαμικού στα Χανιά έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου να συνεχίσω γιατί δημιουργούνται νέα δεδομένα και αποκτά η ομάδα άλλη δυναμική. Γίνεται ένα νέο ξεκίνημα και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και εμείς από την πλευρά μας μέσα από σκληρή δουλειά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα σε αυτή την προσπάθεια».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook