H παράταξη της “Σύμπραξης Ενεργών Πολιτών, ζήτησε αναβολή της ψήφισης των οικονομικών καταστάσεων του 2016. Η άρνηση του Δημάρχου έφερε ένταση με αποτέλεσμα η παράταξη του κ.Σέγκου να αποχωρήσει από το Δ.Σ

“Η παράταξη της Σύμπραξης Ενεργών Πολιτών της Χερσονήσου με επικεφαλή τον Γιάννη Σέγκο, αποχώρησε σήμερα από το Δημοτικό Συμβούλιο καταγγέλλοντας την Δημοτική Αρχή για τις παράνομες ή όπως τις ανέφερε παραδεχόμενος ο Δήμαρχος, “μη σύννομες“ διαδικασίες απευθείας αναθέσεων αλλά και των πληρωμών τους στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Χερσονήσου. Κατά την συζήτηση της κατάρτισης και ψήφισης των οικονομικών καταστάσεων του 2016 της Κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου, ο κ. Σέγκος ζήτησε την αναβολή συζήτησης του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να ενημερωθούν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, μετά από δημοσιεύματα που σε τοπική εφημερίδα περί των ανωτέρω “μη σύννομων“ ενεργειών.

Την αναβολή δεν δέχτηκε, κατόπιν εισήγησης της πρόεδρου της κοινωφελούς κ. Πλευράκη, ο Δήμαρχος κ. Μαστοράκη ο οποίος και προχώρησε στην ψήφιση του θέματος αποκλειστικά με την παράταξη της πλειοψηφίας.

Η “ελεύθερη πτώση“  της Δημοτικής Αρχής της Χερσονήσου και προσωπικά του κ. Μαστοράκη δεν έχει πλέον όρια συμπαρασύροντας δυστυχώς μαζί και τον ίδιο τον τόπο.

Καλούμε τον κ. Μαστοράκη άμεσα να λάβει τα κατάλληλα μέτρα προκειμένου να επιβάλλει τα…. αυτονόητα, σταματώντας τις…  “μη σύννομες“ ενέργειες όπου κι αν αυτές γίνονται, μη διασύροντας άλλο ούτε την κοινωφελή επιχείρηση ούτε τον ίδιο τον Δήμο Χερσονήσου.”

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook