Συνελήφθησαν, τρείς αλλοδαποί για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διευκόλυνσης εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμο αλλοδαπό και πλαστογραφία στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου – Επιχείρησαν, να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για Γαλλία

Συνελήφθησαν, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηράκλειου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, τρείς (3) αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 17, 18 και 19 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διευκόλυνσης εξόδου από τη χώρα, σε μη νόμιμο αλλοδαπό και πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, χθες (31.07.2017), τα ξημερώματα, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, συνελήφθη ο 18χρονος διότι προσήλθε στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου, συνοδεύοντας τον 17χρονο, με σκοπό να διευκολύνει την έξοδο του από την χώρα, προκειμένου  να αναχωρήσουν για Γαλλία, επιδεικνύοντας πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Πακιστάν.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα, προέκυψε ότι ο 19χρονος είχε αποστείλει ταχυδρομικώς, στον 17χρονο τα εν λόγω ταξιδιωτικά έγγραφα.

Τα πλαστά έγγραφα  κατασχέθηκαν, ενώ  οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook