Νέα αναβολή για τη δημοπράτηση του αεροδρομίου Καστελίου, μόλις λίγες μέρες μετά τις δεσμεύσεις του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Σπύρου Βούγια, ο οποίος από το Ηράκλειο, που επισκέφθηκε, είχε δεσμευθεί για σύντομη ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Όπως όμως αποδεικνύεται από τη νέα αναβολή της δημοπράτησης για τις 7 Ιουνίου του 2011 -σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών-, υπάρχει η ξεκάθαρη παραδοχή ότι το υπουργείο δεν ήταν έτοιμο σε καμία περίπτωση για τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου διαγωνισμού, με αποτέλεσμα η διεξαγωγή του για την επιλογή αναδόχου που θα κατασκευάσει και θα διαχειριστεί για διάστημα 35 ετών το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι να πηγαίνει ολοένα και πιο πίσω.

Η 1η Μαρτίου 2011, που είχε οριστεί πριν από περίπου ένα μήνα από το υπουργείο Υποδομών ως καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή οικονομικοτεχνικών προσφορών εκ μέρους των εταιριών που ενδιαφέρονται να αναλάβουν το έργο παραχώρησης των 800 εκατ. ευρώ, μετατίθεται με νεότερη απόφαση κατά τρεις μήνες αργότερα και συγκεκριμένα για την 7η Ιουνίου 2011.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook