Τα παιδικά της χρόνια, που πέρασαν χωρίς ούτε μια αγκαλιά από τους γονείς της και τα προβλήματα στον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο, είναι στο επίκεντρο του νέου ντοκιμαντέρ για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, που αναμένεται να προκαλέσει «πονοκέφαλο» στο Μπάκιγχαμ

«Οι γονείς μου δεν μου είπαν ποτέ ότι με αγαπούν, ούτε κατά διάνοια, δεν υπήρχαν αγκαλιές, ούτε κάτι παρόμοιο», εξομολογείται η αξέχαστη πριγκίπισσα Νταϊάνα στον καθηγητή ορθοφωνίας Πίτερ Σέτελεν, ο οποίος της έκανε μαθήματα στο παλάτι του Κένσιγκτον από τον Σεπτέμβριο του 1992 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 1993.

Με αφορμή τα 20 χρόνια από τον θάνατό της σε τροχαίο στις 31 Αυγούστου του 1997 στο Παρίσι, το Channel 4 έχει προγραμματίσει να προβάλει την Κυριακή 6 Αυγούστου ένα νέο ντοκιμαντέρ για την αγαπημένη πριγκίπισσα των Βρετανών, βασισμένο στις κασέτες που έχει στην κατοχή του ο Σέτελεν.

Στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Diana: In Her Own Words» η πριγκίπισσα εξομολογείται στον καθηγητή της την άσχημη παιδική της ηλικία, την γνωριμία της και τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο, αλλά και την απελπισία της, όταν έμαθε πως εκείνος την απατούσε με την σημερινή του σύζυγο, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.

Ο αδελφός της πριγκίπισσας, κόμης Τσαρλς Σπένσερ, έκανε έκκληση στο κανάλι μέσω συνέντευξής του στην Daily Mail της Κυριακής να μην προβληθεί το ντοκιμαντέρ, που αναμένεται να αναστατώσει τις ζωές των δύο γιων της, πρίγκιπα Ουίλιαμ και πρίγκιπα Χάρι.

Το καλοκαίρι του 1967 οι γονείς της Νταϊάνας χώρισαν, όταν αποκαλύφθηκε ότι η μητέρα της, Φράνσις, διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση. Το 1977 ο πατέρας της, κόμης Τζον Σπένσερ, παντρεύτηκε την δεύτερη σύζυγό του Ρέιν, κόμισα του Ντάρτμαουθ και κόρη της συγγραφέας ρομαντικών μυθιστορημάτων, Μπάρμπαρα Κάρτλαντ. 

Όπως εξομολογείται η πριγκίπισσα στον Σέτελεν, η ίδια και η αδελφή της, Σάρα, έμαθαν για τον γάμο του πατέρα τους από τις εφημερίδες!

Όμως και στον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο πολύ νωρίς άρχισαν να εμφανίζονται σύννεφα αφού εκείνη ανακάλυψε την σχέση του με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς. Ο Κάρολος παραδέχθηκε πως «δεν θα μπορούσε να είναι ο μοναδικός πρίγκιπας της Ουαλίας χωρίς ερωμένη» ενώ η βασίλισσα Ελισάβετ, όταν η Νταϊάνα ζήτησε την συμβουλή της, περιορίστηκε να της πει πως ο Κάρολος είναι «απελπισμένος».

Ο Σέτελεν φαίνεται ότι είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της πριγκίπισσας και εκείνη του μίλησε ανοιχτά για την ερωτική της ζωή με τον διάδοχο του θρόνου. «Ήταν τόσο περίεργο, δεν ξέρω, δεν το ζητούσε καθόλου (το σεξ) από την πλευρά του. Μία φορά κάθε τρεις εβδομάδες κι εγώ σκεφτόμουνα…», αναφέρει η πριγκίπισσα και υποστηρίζει ότι, μετά την γέννηση του πρίγκιπα Χάρι, το 1984, ο Κάρολος έκανε σεξ μαζί της μία φορά στις τρεις εβδομάδες.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook