Με την πρόσληψη 1.135 ανέργων για 12 μήνες ενισχύεται ο τομέας της Δημόσιας Υγείας σε ολόκληρη τη χώρα στο πλαίσιο σχετικού πρόγραμμα απασχόλησης που προκήρυξε ο ΟΑΕΔ. 

Σε επίπεδο νομού Χανίων προκηρύχθηκαν 14 θέσεις απασχόλησης διαφόρων ειδικοτήτων για το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος» και 5 θέσεις για τα Κέντρα Υγείας του ΠΕΔΥ.

Συγκεκριμένα για το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος» προκηρύχθηκαν οι παρακάτω θέσεις: 

-1 θέση ΤΕ Νοσηλευτικής
-2 θέσεις ΤΕ Λογιστικής
-1 θέση ΤΕ Ραδιολογίας-Ακτινολογίας
-2 θέσεις ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων
-4 θέσεις ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτικής
-1 θέση ΥΕ Βοηθών Θαλάμων
-1 θέση ΥΕ Γενικών Καθηκόντων
-1 θέση ΔΕ Χειριστών Ιατρικών Συσκευών και
-1 θέση ΔΕ Οδηγών για τον Ψυχιατρικό Τομέα του Γ.Ν. Χανίων

Για τα Κέντρα Υγείας του Νομού Χανίων προκηρύχθηκαν οι παρακάτω θέσεις: 

-1 θέση ΔΕ Οδηγών για το ΠΕΔΥ-Κ.Υ. Κισάμου
-1 θέση ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτικής για το ΠΕΔΥ-Κ.Υ. Κισάμου
-1 θέση ΔΕ Οδηγών για το ΠΕΔΥ-Κ.Υ. Κανδάνου
-1 θέση ΔΕ Οδηγών για το ΠΕΔΥ-Κ.Υ. Βάμου και 
-1 θέση ΔΕ Οδηγών για το ΠΕΔΥ-ΠΠΙ Χώρας Σφακίων

Οι άνεργοι, οι οποίοι θα προσληφθούν για χρονικό διάστημα 12 μηνών, θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους από σήμερα έως και τη Δευτέρα 21 Αυγούστου.

Δικαίωμα υποβολής αιτήσεων έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους κατά την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων. 

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα πρόγραμμα που αποτελεί συνέχεια του αντίστοιχου περσινού, καθώς αφορά θέσεις απασχόλησης που δεν καλύφθηκαν και τώρα προκηρύσσονται εκ νέου. 

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), στο σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης, από χρήστες πιστοποιημένους στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ, με την εισαγωγή των κωδικών πρόσβασης σε αυτήν (όνομα χρήστη και συνθηματικό).

Οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μία ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής και να επιλέξουν μόνο μία ειδικότητα τοποθέτησης σε μία έως τρεις υπηρεσίες τοποθέτησης στο σύνολο των φορέων υποδοχής. 

Οι πληροφορίες για τα λοιπά κριτήρια επιλογής και κατάταξης των ωφελούμενων αντλούνται αυτεπάγγελτα από το ΟΠΣ του ΟΑΕΔ, τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης. 

Οι ωφελούμενοι κατατάσσονται στον Πίνακα Κατάταξης Ανέργων με βάση εννέα κριτήρια(διάστημα ανεργίας, ευπαθείς ομάδες, εισόδημα , ηλικία κ.λ.π.). Το σύστημα επιλογής βασίζεται στη μοριοδότηση των συγκεκριμένων κριτηρίων με αντικειμενικό και διαφανή τρόπο, με τη χρήση μηχανογραφικού λογισμικού του ΟΑΕΔ. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook