Οι αναπτυξιακές προοπτικές της Περιφέρειας Κρήτης, της Αντιπεριφέρειας Χανίων, σε συνεργασία με την Atticabank, αλλά και οι γενικότερες τάσεις της Ελληνικής Οικονομίας, συζητήθηκαν αναλυτικά σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 2 Αυγούστου 2017, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Στην κοινή σύσκεψη παραβρέθηκαν από την πλευρά της Αντιπεριφέρειας, ο Αντιπεριφερειάρχης, κ. Α. Βουλγαράκης και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κ. Κ. Κώτσογλου, ενώ από την Atticabank,, ο Πρόεδρος, κ. Π. Ρουμελιώτης, ο Αναπληρωτής Δ/νων Σύμβουλος, κ. Α. Τσάδαρης, ο Διευθυντής Δικτύου, κ. Ανδριώτης και ο Υπεύθυνος του υποκαταστήματος Χανίων της Atticabank, κ. Α. Καφεσάκης.

Σε εξαιρετικό κλίμα συμφωνήθηκε ότι ο Αντιπεριφερειάρχης, η Αντιπεριφέρεια Χανίων και κατ’ επέκταση η Περιφέρεια Κρήτης θα ενθαρρύνει τις δράσεις νεανικής επιχειρηματικότητας και καινοτομίας, δράσεις οι οποίες εντάσσονται στο πεδίο ενδιαφέροντος της Atticabank σε συνεργασία και με τα Τεχνολογικά Ιδρύματα της Κρήτης. Παράλληλα, εκφράσθηκε η διμερής πρόθεση να μετουσιωθεί αυτός ο στρατηγικός σχεδιασμός σε επιχειρησιακό πρόγραμμα από το οποίο θα ωφεληθούν οι νέοι επιστήμονες της χώρας, η τοπική κοινωνία, η επιχειρηματικότητα αλλά κι η συνεργασία με το Πολυτεχνείο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook