Σε «ναυάγιο» κατέληξαν τελικά οι διαπραγματεύσεις του Μινωταύρου με τον Μανόλη Κελαϊδή για επιστροφή του μετά από ένα χρόνο στους «πράσινους» και έτσι στην ομάδα επανέρχεται άμεσα ο Μαργαρίτης Κουνέτας.

Η διοίκηση του συλλόγου των Μουρνιών ήρθε σε συμφωνία με τον πρόεδρο της επιτροπής στήριξης του Α.Ο. Χανιά, Νότη Ψυλλάκη, για παραχώρηση του 24χρονου αμυντικού για ακόμα μια χρονιά.

Η σχετική ανακοίνωση του Μινωταύρου για την συμφωνία είναι η εξής:

«Ο Μαργαρίτης Κουνέτας συνεχίζει στην ομάδα μας, αφού ο Α.Ο.Χανιά στον οποίο ανήκει συναίνεσε στην παραχώρησή του για 2η χρονιά. Ο 24χρονος (γεν.1987) κεντρικός αμυντικός, συνετέλεσε στην περισυνή πορεία της ομάδας μας προς τον τίτλο και ήταν στις επιλογές του προπονητή μας Βασίλη Παπαδάκη, στη λίστα των προς ανανέωση παικτών. Με αυτή την εξέλιξη ολοκληρώνεται το \’\’παζλ\’\’ για τις θέσεις των κεντρικών αμυντικών στην ομάδα μας. Το Δ.Σ. του Α.Ο.Μινώταυρος ευχαριστεί τον Α.Ο.Χανιά και τον πρόεδρο της επιτροπής στήριξης Νότη Ψυλλάκη, για το συγκεκριμένο θέμα αλλά και  για τη για τη γενικότερη υποστήριξη και τη συνεργασία του σε παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν».

Λευτέρης Αντωνακάκης 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook