Οι Επιτυχόντες και Ισοβαθμούντες στους πίνακες Εγγραφής Βρεφών και Νηπίων μέσω Δήμου υπενθυμίζεται ότι πρέπει να προσκομίσουν φάκελο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι και την Παρασκευή 04/08/2017.

Η προθεσμία είναι τελική και όσοι γονείς δεν προσκομίσουν φάκελο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, η ηλεκτρονική τους αίτηση θα απορρίπτεται και θα προχωρήσει η διαδικασία επιλογής με τους επόμενους κατά σειρά μορίων.

Οι γονείς των επιτυχόντων και ισοβαθμούντων βρεφών και νηπίων, θα πρέπει να προσκομίσουν σε κλειστό φάκελο όπου απ’ έξω θα αναγράφεται το ΚΕΠΑ στο οποίο επιλέχθηκαν και το ονοματεπώνυμο του παιδιού. H προσκόμιση των δικ/κων θα γίνεται κατ’ ιδίαν ή ταχυδρομικώς (λαμβάνεται υπόψιν η ημερομηνία αποστολής). 

Tα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να συνοδεύονται και από την ηλεκτρονική αίτηση εκτυπωμένη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρέπει να ληφθεί υπόψη θα πρέπει να αποδεικνύεται η μοριοδότηση με την προσκόμιση των κατάλληλων δικαιολογητικών. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Γονείς που έχουν επιλέξει το πεδίο στην ηλεκτρονική αίτηση “Εργαζόμενοι γονείς”, θα πρέπει να προσκομίσουν δικαιολογητικά που αφορούν στην απόδειξη της εργασίας και των δύο.

ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ: http://irakleio.aitiseispoliton.gr/heraklion_info.pdf   

ΚάρταΥγείαςΠαιδιού/Βεβαίωση Παιδιάτρου: http://dopafmai.gr/images/entypa/AtomikiKartaYgeias.pdf

Για εκτύπωση της Ηλεκτρονικής Αίτησης: http://irakleio.aitiseispoliton.gr/#/

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook