Με πολυμελή αποστολή από αγόρια και κορίτσια ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων θα λάβει μέρος στα δύο Πανελλήνια πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κανόε Καγιάκ και SUP, που θα πραγματοποιηθούν στη Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου.

Οι αγώνες ξεκινούν 4 και ολοκληρώνονται 6 Αυγούστου, με τον ΝΟΧ να στοχεύει στις καλύτερες δυνατές εμφανίσεις.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Με μια μεγάλη συμμετοχή από αγόρια και κορίτσια, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων λαμβάνει μέρος στα δύο πανελλήνια πρωταθλήματα Ανάπτυξης Κανόε Καγιάκ και SUP που όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιούνται στη Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου.

Ειδικότερα για αυτό του SUP είναι η πρώτη φορά που θα συμμετάσχει, ενώ παραδοσιακά στο Κανόε καγιάκ θεωρείται από τις πιο ισχυρές ομάδες.

Στόχος, όπως πάντοτε, είναι οι καλύτερες δυνατές εμφανίσεις, με τους αγώνες να ξεκινούν την Παρασκευή 4 Αυγούστου, ενώ ολοκληρώνεται την Κυριακή 6 του μήνα.

Αναλυτικά, η αποστολή για τον Ν.Ο. Χανίων, που αποτελείται από 34 άτομα είναι η εξής: Αγγελόπουλος Πέτρος, Αλεξανδράκη Ευτυχία, Δανδουλάκης Ερωτόκριτος, Δανδουλάκης Ιωάννης, Δερμιτζάκης Μάξιμος, Διακάκη Μαρία, Διακάκης Νικόλαος, Καράκη Αναστασία, Κερασιώτης Παναγιώτης, Κονταξάκης Παρασκευάς, Κοπάσης Ευάγγελος, Κοπάση Μαρία, Κουργιαντάκης Στυλιανός, Κυριακάκης Ιωάννης, Λουκάς Ιάσων, Μαρκαντωνάκης Αθανάσιος, Μαρκαντωνάκη Αννα-Μαρία, Μαυρογένης Ιωάννης, Μαυρομάτη Μυρσίνη, Μπριτζολάκης Αλέξανδρος, Ξηρουχάκη Αγλαΐα, Ξηρουχάκης Εμμανουήλ, Ξηρουχάκης Μανούσος, Παπακώστα Αννα-Μαρία Παπασταματάκη Μαριάννα, Πολυχρονάκης Σπυρίδων, Στρατουδάκης Νικόλαος, Τζαμαντάκη Μαρία, Τσουπάκη Μελιτίνη και Φραγκόπουλος Γεώργιος.

Συνοδοί της ομάδας, που αναχωρεί την Πέμπτη ακτοπλοϊκώς από τα Χανιά, είναι οι προπονητές Μανόλης Αγγελάκης, Δημήτρης Καραγιαννίδης και Στέφανος Αβερκίου. Επίσης, την αποστολή θα συνοδεύσουν και αρκετοί γονείς.

Με την ευκαιρία της συμμετοχής στα δύο πανελλήνια πρωταθλήματα, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί θερμά τον επίσημο χορηγό του Τμήματος, τη μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία, ΑΝΕΚ LINES, καθώς και την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, την INTERTRADE AE-MARS και όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές. Επίσης, εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς των αθλητών, οι οποίοι βρίσκονται ανελλιπώς δίπλα στα παιδιά και στηρίζουν την προσπάθειά τους παρά τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις και ιδιαίτερα τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων για την καθολική του στήριξη.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook