Πρόκειται για την έβδομη ατομική έκθεση ζωγραφικής της Βασιλικής Σαρρή, σε επιμέλεια Κωνσταντίνου Β. Πρώιμου. 

Η έκθεση έχει τίτλο «Περιπέτειες της ύλης – Σύμβολα και μορφές του Ελληνικού χώρου – Κρήτη». Στην έκθεση θα παρουσιαστούν έργα μικτής τεχνικής με χαρακτηριστικό την παράθεση φυσικών υλικών, που μεταμορφώνονται σε μια τρισδιάστατου χώρου εικόνα.

Στην πρόσφατη δουλειά της η καλλιτέχνις απασχολείται με μορφές και σύμβολα, που μέσα από την δράση των υλικών παρουσιάζουν και την περιπέτεια του Ελληνικού χώρου. Όπως δηλώνει η δημιουργός : «Η ύλη με περιέχει και την περιέχω, με καταγράφει και την καταγράφω. Είναι ο χώρος που μετράει το χρόνο μου και είμαι το όν που παρατηρεί την περιπέτειά της. Το χρώμα, η υφή της, ο ήχος, η γεύση της, είναι τα υλικά μου. Το Μέγα Χάος ο νόμος μου, η διαδρομή μου στα χέρια της, η αλήθεια της στον καμβά μου».

Η Βασιλική Σαρρή γεννήθηκε στον Πειραιά και σπούδασε στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Από το 2000 έως το 2005 σπούδασε στο Δ΄ Εργαστήριο της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, με καθηγητές τους Γιάννη Βαλαβανίδη και Μιχάλη Μανουσάκη, από όπου αποφοίτησε με άριστα. Έχει παρουσιάσει έργα της σε πολλές ατομικές και ομαδικές εκθέσεις.

Εγκαίνια έκθεσης :
Σάββατο 12/8/2017 & ώρα 20:30

Διάρκεια έκθεσης : 12/8/2017 έως 25/8/2017
Ώρες λειτουργίας : 11:00 -14:00 & 19:00 – 23:30

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook