Η μικρούλα Σίντνεϊ είναι μεγάλη φαν της αστυνομίας και δεν έχασε την ευκαιρία να δει από πρώτη θέση πώς γίνεται η δουλειά

Από τότε που άρχισε να καταλαβαίνει, η μικρούλα Σίντνεϊ Φράνχενμπαχ θέλει να γίνει αστυνομικός, λέει η μαμά της, Μέγκαν. 

Κυκλοφορεί με μια στολή αστυνομικού φτιαγμένη στα μέτρα της, καθώς είναι μόλις τεσσάρων ετών και πρόσφατα απασχόλησε τα μίντια γιατί κάλεσε την αστυνομία να ελέγξει το σπίτι όπου είχε μόλις μετακομίσει με την οικογένειά της, για τυχόν «τέρατα»! 

Η αστυνομία του Λονγκμοντ στο Κολοράντο των ΗΠΑ ανταποκρίθηκε άμεσα στην κλήση του παιδιού και πολύ σύντομα ένας αστυνομικός με περιπολικό έφτασε στο σπίτι για τον έλεγχο. Αφού ελέγχθηκαν διεξοδικά σκοτεινές γωνιές, ντουλάπες, σκάλες και χώροι κάτω από τα κρεβάτια, ο αστυνομικός Ντέιβιντ Μπόντεϊ ευχαρίστησε το κορίτσι για την συνεργασία και την συνεχάρη για το θάρρος της. 

«Φορούσε την στολή της, με το καπέλο, και ο αστυνομικός της έδειξε τις σειρήνες και όλα τα σύνεργά του», λέει η μητέρα της. «Ήταν τόσο ενθουσιασμένη που τον περίμενε απέξω», λέει η ίδια, που κατέγραψε σε βίντεο το κυνήγι τεράτων της κόρης της με τον αστυνομικό. 

Όταν η Σίντνεϊ ρωτήθηκε τι θα έκανε αν συναντούσε πράγματι ένα «τέρας», απάντησε χωρίς να διστάσει στιγμή: «Θα του έριχνα μια μπουνιά στη μούρη»! 

 
 
 
protothema.gr

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook