Tροπολογία που έχει κατατεθεί από τους βουλευτές Πάνο Σκουρολιάκο (ΣΥΡΙΖΑ), Γιώργο Λαζαρίδη (ΑΝΕΛ) και Γιάννη Σαρίδη (ΕΚ)

Αναδιατυπωμένη επανήλθε σήμερα για ψήφιση η κοινή βουλευτική τροπολογία για την εξαίρεση των ακινήτων που ανήκουν στις Μονές του Αγίου Όρους από τον ΕΝΦΙΑ, τον Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας και την υποβολή δηλώσεων Ε9 είτε αυτά βρίσκονται εντός της Αθωνικής Πολιτείας είτε σε οποιοδήποτε άλλο σημείο της επικράτειας.

Η τροπολογία που έχει κατατεθεί από τους βουλευτές Πάνο Σκουρολιάκο (ΣΥΡΙΖΑ), Γιώργο Λαζαρίδη (ΑΝΕΛ) και Γιάννη Σαρίδη (ΕΚ) και αρχικά στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που ψηφίσθηκε την προηγούμενη Τρίτη (27.7.2017). Η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου είχε δηλώσει πως δεν είναι αντίθετη με την ρύθμιση αλλά είχε πει ότι χρειάζεται μια περαιτέρω επεξεργασία από τις υπηρεσίες για να την κάνει αποδεκτή.

Κάτι που προφανώς, μάλλον, έγινε και οι τρεις βουλευτές έχουν παρακαταθέσει για ψήφιση σήμερα την τροπολογία τους στο νομοσχέδιο του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής.

Ο κ. Νίκος Παππάς δήλωσε πριν λίγο πως κάνει αποδεκτή την τροπολογία

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook