Ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του κόσμου είναι καταρρακωμένος για την σχέση του που τελείωσε
 
Σε πολλούς -ρομαντικούς- του ποδοσφαίρου η είδηση της μεταγραφής του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν, έναντι ποσού που προκαλεί ίλιγγο, προξένησε απέχθεια για την ίδια τη φύση του αθλήματος που πλέον έχει απομακρυνθεί όσο ποτέ από τις ρίζες του.

Ο Βραζιλιάνος αστέρας του ποδοσφαίρου αποκτήθηκε πρόσφατα από τη Παρί Σεν Ζερμέν, στην πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, έναντι 222 εκατ. ευρώ. Με μισθό που θα ξεπερνά τις 665.000 ευρώ τον μήνα, βάσει του νέου του συμβολαίου, ο ήδη πλούσιος Νεϊμάρ θα κολυμπάει πολύ σύντομα στο χρήμα.

Νεαροί ποδοσφαιριστές καλούνται να διαχειριστούν καριέρες εκατομμυρίων και όπως είναι φυσικό κάποια στιγμή καταρρέουν. Και αν όχι συνολικά σίγουρα η προσωπική τους ζωή δεν πηγαίνει όπως τα υπολόγιζαν. Γιατί δεν μπορούν όλα να εξαγοραστούν με το χρήμα. Και ο 25χρονος Νεϊμάρ το βιώνει στο πετσί του μιας και όπως αναφέρει η Daily Mail παραμένει τρελά ερωτευμένος με την 21χρονη Μπρούνα Μαρκεζίν η οποία τον εγκατέλειψε πριν από λίγους μήνες.

Η εκθαμβωτική Μπρούνα ήταν η πρωταγωνίστρια της ζωής του Νεϊμάρ τα τελευταία πέντε χρόνια. Σύμφωνα με τους φίλους του ζευγαριού, ο Βραζιλιάνος επιθετικός ήθελε απεγνωσμένα να παντρευτεί την νεαρή ηθοποιό και να χτίσει μια ζωή μαζί της, στα πρότυπα του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ.

Όμως η μικρή δεν ήθελε να παντρευτεί από τόσο νωρίς ενώ η συμπεριφορά του Βραζιλιάνου, όπως αναφέρουν πηγές του περιβάλλοντός του, ήταν αρκετά πιεστική. Αυτά τα στοιχεία μαζί με την υπερβολικά στενή σχέση του Νεϊμάρ με την μητέρα και την αδερφή του είχαν σαν αποτέλεσμα τον χωρισμό που διέλυσε τον άσο της Παρί.

Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου λοιπόν είναι καταρρακωμένος μιας και αυτός κάνει συνεχώς κρούσεις για επανασύνδεση ενώ εκείνη φαίνεται να περνά και μόνη της καλά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook