Ετοιμόρροπο τοιχίο με μια ρωγμή που μετατράπηκε σε κουφάλα – Αν δεν γίνει κάτι τώρα δεν θα αργήσει η στιγμή που θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε

Άκρως επικίνδυνο είναι πλέον το σημείο της πλατείας στην οποία βρίσκεται ο Ιερός Ναός της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Χριστού, στη Χαλέπα πίσω από το Δημοτικό Γηροκομείο Χανιών. 

Το ενδεχόμενο κατάρρευσης του τοίχου είναι κάτι παραπάνω από ορατό με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για όσους βρίσκονται κάτω από το τοιχίο αλλά και στην πλατεία πάνω σε αυτό, τη στιγμή μιας πιθανής υποχώρησης.

Όπως αναφέρει αναγνώστης που έστειλε τις φωτογραφίες, πέρσι υπήρχε στον τοίχο μια ρωγμή από την οποία φέτος έχει υποχωρήσει ένα μεγάλο κομμάτι του πετρότειχου που συγκρατεί την πλατεία, δημιουργώντας μια μεγάλη κουφάλα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Ρωγμές ωστόσο υπάρχουν και σε άλλα σημεία του τοίχου τα οποία όπως φαίνεται θα έχουν την ίδια… τύχη με την πρώτη ρωγμή. Φαίνεται ότι η κατάσταση αυτή οφείλεται στις ρίζες του δένδρου που βρίσκονται στην πλατεία.

Όπως τονίζει ο αναγνώστης, ρώτησε και έμαθε ότι ο δήμος έχει ενημερωθεί για αυτή την κατάσταση από πέρσι! Παρόλα αυτά, δεν έχει προχωρήσει σε καμία αποκατάσταση του τοίχου ώστε να αποφευχθεί πιθανό μελλοντικό ατύχημα.

Την ίδια στιγμή οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους για την επικινδυνότητα του σημείου αφού φαίνεται ότι η κατολίσθηση είναι ζήτημα χρόνου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook