Μπορεί να είχε αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση, στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ωστόσο ο Ολυμπιακός Βόλου τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Κέρκυρα, στο παιχνίδι που τελείωσε πριν από λίγο στο Πανθεσσαλικό.

Το 0-2 στην αναμέτρηση που έγινε πριν από λίγες ημέρες έδινε το πάνω χέρι στο συγκρότημα του Σάκη Τσιώλη με αποτέλεσμα όλοι να περιμένουν μια άνετη πρόκριση των ερυθρόλευκων στην επόμενη φάση.

Οι «Φαίακες» είχαν αντίθετη άποψη… Παίζοντας με αυτοπεποίθηση «πάτησαν γκάζι» και δικαίως θα πρέπει να αισθάνονται ικανοποιημένοι που έπαιξαν στα ίσα ένα χαμένο παιχνίδι.

Οι Βολιώτες μάλλον θεώρησαν ότι το 2-0, με το οποίο είχε επικρατήσει στο νησί του Ιονίου, θα τους έδινε την πρόκριση χωρίς να ιδρώσουν. Όμως διαψευστήκαν…  Η Κέρκυρα προηγήθηκε με τον Παρασκευαΐδη, δεν πτοήθηκε όταν δέχθηκε την ισοφάριση από τον Μαρτίν δέκα λεπτά αργότερα και πέτυχε δεύτερο γκολ με τον Ηλία Ιωάννου.

Το παιχνίδι πήρε άλλη τροπή, όμως ο Βόλος κράτησε το αποτέλεσμα, έστω και με την ψυχή στο στόμα, πήρε την πρόκριση για τους «4» του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στο Περιστέρι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ρόκα, Σέλεζι, Ζαραδούκας, Τομάς, Σανκαρέ, Αλβάρεζ, Ρόκας, Μητρόπουλος (78’ Καπετάνος), Ακόστα (59’ Νέμεθ), Μόνχε, Μαρτίν (66’ Μπερτόλντι).

ΚΕΡΚΥΡΑ: Αποστολίδης, Δημήτρης Ιωάννου, Μίχος, Φλαβίνιο (77’ Χάμπλε), Γιάντσης, Λαμπρόπουλος (87\’ Δεινόπαπας), Παρασκευαΐδης, Μονιάκης, Μαζνόφ (61’ Ρίκκα), Γραμμόζης, Ηλίας Ιωάννου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook